Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Flexibelt extrajobb som lagerpåfyllare

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu en lagerpåfyllare som kommer arbeta självständigt med att plocka och fylla på. Som lagerpåfyllare bör du vara självgående och noggrann samt uppskatta ordning och reda! Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök!Om tjänsten

Academic Work söker för Bufabs räkning en flexibel och noggrann lagerpåfyllare som kommer arbeta ute hos deras kund i Växjö. Arbetet kommer vara förlagt samma dag varje vecka och omfattar cirka 2-3 timmars arbete. Som lagerpåfyllare kommer man utföra klassiskt lagerarbete, vilket innefattar att ta emot varor, fylla på och organisera. Notera att man för denna tjänst måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Bufab levererar skruvar och liknande produkter till deras kund i Växjö. De erbjuder även sina kunder en person på lagret som tar emot och skannar dessa produkter när de levereras. Din uppgift blir därmed att ta emot gods, skanna och skicka tillbaka lådor som är tomma. Du kommer även ansvara för påfyllning av produkter ute hos kund.


Kvalifikationer
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i minst 1.5 år framåt, intyg behöver uppvisas
 • Kan arbeta en dag i veckan, 3 timmar/pass
 • Är beredd på fysiskt arbete, där det ingår lyft av lådor
 • Det är även meriterande om du har kunskap och intresse av teknik
  Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ordningsam
 • Stabil
 • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se