Hoppa till innehåll
Best Transport logotyp

Trafikkoordinator till kundtjänstteam i Växjö

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för service och planering? Letar du efter en ny utmaning? Best Transport IT-Logistik söker nu en ny Trafikkoordinator till vårt kundtjänstteam i Växjö.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattas av trafikdirigering, planering, avisering och kundtjänst. Du kommer hantera mail och samtal med såväl kunder som kollegor. I tjänsten ingår även att stötta andra avdelningar vid behov.

Om dig

Vi söker en pålitlig medarbetare som vill ge utmärkt service till våra kunder och kollegor. Du som söker tjänsten bör vara flexibel och ha förmågan att prioritera. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är en lösningsorienterad person som kollar både innanför och utanför boxen efter lösningar. Du är dessutom noggrann och tar ansvar för att fullfölja dina arbetsuppgifter samt vill gärna leverera det "lilla extra".

Detta stämmer också in på dig:
  • Du har erfarenhet av att arbeta med kundtjänst/administration.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du är van att jobba i Office-paketet.
Det är meriterande om du har arbetat inom IT-branschen och/eller transportbranschen.

Det här erbjuder vi
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Vi erbjuder ett attraktivt jobb på ett framgångsrikt och lönsamt logistikbolag. Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Best har sedan 1976 erbjudit företag prisvärda logistiklösningar och är idag en ledande aktör i Norden inom last-mile. Företaget utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och hållbara expressleveranser och distributionsuppdrag i Sverige, Norge och Danmark.

Best har med sitt express- och distributionserbjudande kunder inom vitt skilda branscher och av varierande storlek. Företaget är även specialiserat inom ett antal koncept såsom logistik för E-commerce, Servicelogistik och Healthcare-logistik.

Best är idag logistikbranschens klarast lysande hållbarhetsprofil, framför allt tack vare den fossilfria fordonsflottan där elbilarna snabbt ökar i antal och företagets fokus på schyssta villkor och krav på kollektivavtal.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Växjö

Omfattning: Heltid, arbetstider är varierande mellan klockan 08:00-18:00.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Best Transport logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Best Transport har sedan starten tagit positionen som en av Sveriges största transportförmedlare. Best förmedlar och utför cirka 5000 uppdrag per dag fördelat på våra cirka 400 fordon. Best har idag 250 anslutna åkerier. Varje orange fordon som syns i trafiken drivs av en våra anslutna åkerier. Best utför transporter under dygnets alla timmar både mot större och mindre företag.