Hoppa till innehåll

Arbeta med flödessimulering av vår nya fabrik

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På ABB är vi dedikerade till att ta itu med globala utmaningar. Vår värdegrund: care, courage, curiosity och collaboration - i kombination med ett stort fokus på mångfald, inkludering och lika möjligheter - är viktiga drivkrafter i vårt mål att ge alla möjlighet att skapa hållbara lösningar.Det är vår berättelse. Gör den till din berättelse.

Den här tjänsten rapporterar till Production Engineering Manager.

Din roll och ditt ansvar

Som Simuleringsingenjör spelar du en avgörande roll för vår nya toppmoderna fabrik. Bli en del av ett dynamiskt och innovativt team på ABB Robotics i Västerås med ett starkt uppdrag att öka automationsgraden i fabriken. I den här rollen kommer du att utveckla simuleringsmodeller för olika produktions- och logistikprocesser för ABB . Dyk in i specifika produktionskoncept och processer för att bedöma genomförbarhet, effektivitet och resultat. Du kommer att identifiera flaskhalsar, optimera flödet och förbättra produktiviteten.

Är du passionerad när det gäller att optimera flöden? Trivs du med att lösa komplexa flödesutmaningar? Då har du kommit rätt!

Du får vara en del av ett dynamiskt team som formar framtidens tillverkning. Där det finns möjlighet att göra verklig skillnad och driva effektivitetsvinster.

Ansvarsområden:

  • Utveckla simuleringsmodeller
  • Ha ett huvudansvar för simulering för av processer och flöden inom produktion och logistik
  • Samarbeta med tvärfunktionella team för att analysera flöden, optimera processer och förbättra effektiviteten
  • Du kommer att försvara de modeller du tagit fram samtidigt som du är öppen för nya insikter från kollegor och förlitar dig på data
  • Bygga och förbättra processer med stöd från mer seniora kollegor

Kvalifikationer för rollen

  • Bachelor’s eller master’s som ingenjör eller inom relevant område
  • Erfarenhet av simuleringsprogramvara. FlexSim är meriterande
  • Starka analytiska färdigheter och passion för processoptimering
  • Samarbetande inställning och förmåga att arbeta tvärfunktionellt
  • Förstå logistik
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet eller exjobb inom simulering eller påbyggnadskurs inom relevant område

Mer om oss

Rekryterande chef, Elin Asplund +46 724 612 395, Sveriges ingenjörer, Nicolin Ahlqvist +46 720 77 41 90, Ledarna, Lenny Larsson +46 706 32 85 47, Unionen, Roger L. Gustavsson +46 730 30 30 36. Övriga frågor vänligen kontakta Talent Partner, Robert Noren +46724612095.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Notera att anställningsprocessen på ABB Sverige inkluderar en referenskontroll, ett drogtest och vid vissa rekryteringar även en utökad bakgrundskontroll.

Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om både den och de filer du bifogar är i PDF format. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 15 augusti.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se