Hoppa till innehåll
Svenska Retursystem AB logotyp

Underhållstekniker Västerås

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Svenska Retursystems produktions- och logistikanläggning i Västerås söker nu en underhållsteknik med inriktning El. Som underhållstekniker får du vara med och göra skillnad och uppmuntras till delaktighet i företagets förbättrings-och hållbarhetsarbete.

Dig vi söker

Vi söker dig som har ett stort engagemang med ett genuint intresse av att arbeta med förbättringsarbete och hållbar utveckling.

Som person bör du vara en ordningsam och strukturerad lagspelare som brinner för service. Du har även lätt för att arbeta självständigt samt att göra prioriteringar för företagets bästa. Det är viktigt att du, genom ditt positiva förhållningssätt, bidrar i det kontinuerliga arbetet med förbättringar i anläggningen. Vidare ser vi att du som kommer in vågar ta plats och gillar att komma med förslag. Det är viktigt med god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt på både svenska och engelska.

Utöver det söker vi dig som har:
  • Gymnasieutbildning eller högre utbildning inom teknik eller industriteknik.
  • Erfarenhet av maskinelektronik samt underhållsarbete.
  • El behörighet (ABL, BB1)
  • Goda kunskaper inom Hydraulik, pneumatik, mekanik, el, ritningsläsning.
Det är meriterande om du har
  • Erfarenheter av programmering.
  • Erfarenheter av att underhålla och serva truckar, framför allt motvikt men gärna AGV:er
  • Erfarenheter av Svetsning (TIG)
Arbetsuppgifter:
  • Utföra förebyggande underhåll av all produktionsteknisk utrustning enligt underhållsplan.
  • Utföra avhjälpande underhåll i de fall det krävs.
  • Genomföra felsökningar och felavhjälpning inklusive akuta reparationer.
  • Utföra justeringar och trimning av anläggningen för att säkerställa optimalt flöde.
  • Medverka vid nyinstallationer och vidareutveckling inom arbetsområdet.
  • Bidra till att Svenska Retursystems systematiska förbättringsarbete fortlöper.
  • Utbilda Maskinoperatörer
  • Följa lagar och föreskrifter, allt för att främja arbetsmiljön och säkerheten.
  • Säkerställa att underhållsarbetet utförs effektivt och enligt planen för att säkerställa att utrustning fungerar i korrekt och i gott skick.
Arbetstider och omfattning:
Dagtid Mån- Fre. Tjänsten inleds som en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Ersättning enligt kollektivavtal.

Att jobba på Svenska Retursystem

Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation. Vi är ett innovativt företag som är i framkant gällande hållbarhet, cirkulär ekonomi och vi befinner oss i en stark tillväxttakt. Hos oss får du chans att påverka och bidra med din kompetens och engagemang. Vi erbjuder schysstaförmåner såsom friskvård, bonus och tillgång till företagets förmånsportal.

Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sista ansökningsdagen för tjänsten är 20240818

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR avdelningen hr@retursystem.se
Svenska Retursystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Retursystem, SRS, är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel. Vi finns till för att livsmedelsbranschens flöden av varor ska bli mer effektiva och bättre för miljön. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen. Vi arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Ett av våra främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan.

Vår affärsmodell är cirkulär - på riktigt.