Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker dig, operatör till Lantmännen, Västerås!

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du intresserad av att arbeta på Lantmännen under deras skördesäsong?

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta som operatör under Lantmännens skördesäsong, som sträcker sig from slutet av juli tom september/oktober. I rollen som operatör kommer du att arbeta enligt kundens uppsatta rutiner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och arbeta efter branschens kvalitetskrav i anläggningens labb, hantera spannmål vilket innebär torkning, utlastning samt mottagning där kommer du även delvis att arbeta med ett serviceinriktat förhållningssätt då du kommer möta många chaufförer. I rollen ingår även skötsel av anläggningen.
Arbetstiderna är förlagda 2-skift dvs FM och EM, helgarbete förekommer.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Lantmännen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har gymnasial utbildning meriterande med inriktning industri eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du bör vara lösningsorienterad, ha en hög arbetsmoral, glimten i ögat och du bör inte vara rädd för att hugga in där det behövs. För att trivas i tjänsten behöver du vara självgående och trivas med att arbeta självständigt såväl som i team.

Som en del i processen kommer vi att begära utdrag från belastningsregistret.

I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och tjänsten kommer tillsättas så snart hittar rätt kandidat, passa på att sök redan idag!

Sökord: Operatör, Processoperatör, Industri, Säsongsarbete

Sökord: Operatör, Processoperatör, Industri, Säsongsarbete
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com