Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Projektassistent till kund i Västerås

Ansök nu
Projektassistent till kund i Västerås

Vill du vara den perfekta värd(innan) för våra globala besökare? Som projektassistent hos vår kund får du möjligheten att möta människor från olika kulturer och guida dem genom vårt imponerande provrum/testlab. Bli en del av vårt engagerade team och upplev en spännande värld av teknik och internationella möten.

Om tjänsten

Kunden är en global ledare inom teknik och innovation. De erbjuder en dynamisk och spännande arbetsmiljö där du får möjlighet att möta människor från hela världen och vara en del av vårt stora provrum/testlab. Ta chansen att utforska och växa tillsammans med oss.

Uppgifter och ansvar

Som projektassistent hos vår kund är du värd för våra svenska och utländska besökare i dess provrum. Du stöttar även projektavdelningen med administrativa uppgifter och får en unik inblick i produktionsprocessen.

En av huvuduppgifterna är att vara värd vid kundens Factory Acceptance Tests, FAT'er.

Du samarbetar med projektledare och tillsammans med de andra projektassistenterna strukturerar och planerar ni gemensamma arbetsuppgifter på ett självständigt sätt.

Rollen innebär återkommande arbete på dagar och kvällar, samt i undantagsfall även helgarbete (ovanligt).

Dessutom får du som projektassistent följa hur maskinerna går genom konstruktion, montage, provning och packning samt mycket av kundkontakten och dokumentationen.

Välkomna till en spännande roll!

Om dig

Vi söker dig som är en nyfiken och kommunikativ person med erfarenhet av att vara en länk mellan möten och ge god service samtidigt som du är noga med hur du levererar budskap. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, och har en förmåga att planera och driva ditt arbete med högt tempo och noggrannhet.

Du har ett tekniskt intresse och strävar alltid efter att leverera med fokus på noggrannhet och kvalitet. Du är en trygg kommunikatör och har förmåga att snabbt läsa in och sätta dig in i nya sammanhang och konstellationer.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, och erfarenhet av administrativa uppgifter är meriterande.

Här får du möjlighet att vara med och följa hela processen från konstruktion till packning, och få en inblick i kundens spännande arbete.

Övrigt

Placeringsort: Västerås

Typ av anställning: konsultuppdrag som förlängs eller ev. att anställningen tas över av kund efter konsultuppdrag slutförts.

Uppdragslängd: 2024-06-03 till 2025-06-03

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.