Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Golfmekaniker - Västerås

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en rutinerad golfmekaniker och vill jobba för Sveriges största återförsäljare av John Deere? Då är denna roll perfekt för dig!

Din framtid

Som Golfmekaniker innebär jobbet att reparera, underhålla, serva och justera grönytemaskiner och specifikt golfmaskiner. Kunderna är framför allt kommuner och Golfklubbar runt om i Mälardalen. Under vinterhalvåret bistår du övriga mekaniker på verkstaden i Västerås med mindre maskiner som exempel kompakttraktorer. Som Golfmekaniker har du egen servicebuss och du kan utgå från hemmet om det lämpar sig.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har mekanisk erfarenhet av främst grönytemaskiner och golfmaskiner specifikt. Vi tror att du kanske idag jobbar på någon golfklubb med liknande service eller på annat sätt kommit i kontakt med golfmaskiner.

Som person trivs du med att jobba ute på fält där du får en stor frihet med eget ansvar. Uppskattar du golf och golfbanor så kommer du få jobba i rätt miljö.

Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper så som noggrannhet, känsla för service och en positiv inställning. Så har du ett stort tekniskt intresse för modern teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad, gillar att ha kundkontakt, vill bli del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör så skicka in din ansökan redan idag.

Krav B-körkort

Placeringsort Västerås

Vad erbjuder Green Deer

De erbjuder löpande utbildningar för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. De värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård. De är kollektivanslutna med tjänstepension.

De erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter.

Green Deer har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Har du frågor om tjänsten, vänliga kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Green Deer är Sveriges största återförsäljare av John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engagemang och professionalitet för att klara de högt ställda kraven från leverantören och kunden.