Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Projektchef

Ansök nu
TakTema har en stor och mycket expansiv projektportfölj som våra fem projektledare ansvarar för. Samtidigt växer vår verksamhet på flera orter i landet och vi avser därför att stärka upp organisationen.

Nu söker vi en erfaren Projektchef!

Som projektchef har du ett övergripande helhetsansvar för alla våra projekt och i rollen ingår också budget- och personalansvar. Du leder och stöttar projektledarna i ekonomiska och juridiska frågor och via löpande uppföljning säkerställer du att projekten styr mot uppsatta projektmål. Du deltar i företagets utvecklingsplanering samt uppföljning och analys för att förbättra arbetet kontinuerligt. Självklart har du stort intresse för våra kunder och deltar aktivt i relationsbyggande affärsutveckling i samband med projektuppföljning.

Tillsammans med företagets säljavdelning ansvarar du för att marknadsaktiviteter planeras och genomförs på ett strukturerat och långsiktigt sätt utifrån uppsatta direktiv. Du är bra på att bygga upp och behålla långvariga kundrelationer samt har en naturlig fallenhet för att skapa affärsmöjligheter och göra affärer.

I den här rollen arbetar du väldigt tätt tillsammans med företagets VD/Senior Advisor och ni sätter tillsammans upp riktlinjer för projektavstämningar, tidsplaner och resursallokering. Du rapporterar till VD och kommer även fungera som resurs till bolagets ledningsgrupp.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet inom produktion och har axlat en likande roll som senior projektledare alternativt projektchef under 5-10 år. Du är en erfaren ledare och har mycket goda kunskaper inom produktionsplanering, kalkylering, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder. Din datorvana är god och du trivs med att jobba strukturerat och resultatorienterat. För denna roll behöver du ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Körkort erfordras.

Du är en engagerad ledare som trivs när du ser dina medarbetare växa. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap och säkerställer att alla medarbetare arbetar mot TakTemas gemensamma mål. Du har förmåga att skapa goda teamarbeten både inom ditt ansvarsområde och tillsammans med hela organisationen. Du verkar för en god arbetsmiljö och har förmågan att delegera och ställa krav. Din sociala förmåga leder till att du upprätthåller goda relationer såväl internt som externt. Du är van att behålla lugnet i stressade situationer och du vågar fatta beslut även under press.

Vårt erbjudande

TakTema erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Hos oss får du kollegor med breda och varierade kompetenser. Vi har flyttat in i nya trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring. Inom TakTema arbetar vi för ett "hållbart arbetsliv", med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet. Målet är att detta ska återspeglas i medarbetarskapet.

Övrig information

Tjänsten är tillgänglig snarast. Sista ansökningsdag 12 maj men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

För frågor kring denna rekrytering välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andrea Hartwig på andrea.hartwig@jobbet.se eller 076-7230727.

Välkommen med din ansökan!
Jobbet.se logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TakTema har sedan bildandet 2007 haft en stadigt ökande tillväxt både personalmässigt och geografiskt. Vi är idag ca 50 anställda och vi växer organiskt med en stabil ekonomi och goda resultat. Kontor finns i Västerås såväl som i Stockholm. Vår filosofi redan från starten har varit, och är, att aktivt arbeta med kompetens och kvalitet. Det har medfört att vi har stora kunder som återkommande anlitar oss för takentreprenader i hela Sverige. Det TakTema ständigt strävar efter är "Rätt Från Början". Det vill vi uppnå genom att arbeta löpande med struktur, planering och organisation.

Läs mer om våra projekt här: https://www.taktema.se/projekt/