Hoppa till innehåll
Hnt Schakt & Transport AB logotyp

Tippbilschaufför, jordbruk

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker chaufför inom jordbruk, tippbil

HNT Schakt & Transport AB söker efter en trygg och punktlig spannmålschaufför/kollega med utgångspunkt från Mälaren. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på HNT.

Vi ser att du:

· har ett stort engagemang för yrket

· känner ansvarskänsla

· är flexibel och serviceinriktad

· säkerhet och ordning och reda är ledord för dig

· i din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget

· att du har erfarenhet att av att lossa med påhängstruck

Krav är att du har:

· CE-körkort

· YKB

· ADR

· Truckkort

· Hjullastarkort, till fördel

Tjänsten innebär – heltidsarbete med 6 månaders provanställning. Förekommer att man ligger ute i bilen, allt utifrån kundernas behov & efterfrågan.

Stationeringsort: Västerås

Lön enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontaktar du Ing-Marie, ing-marie@hnt.se

Ansök senast 17 juni 2024.

Din ansökan skickar du till jennie@hnt.se, vi tillämpar löpande urval. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.
Hnt Schakt & Transport AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

HNT Schakt
& Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden hållbara och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping och Åhus. Vi är totalt 250 anställda i egna bolag och 2023 omsatte HNT Schakt & Transport AB ca 750mkr. Vi har 180 egna fordonsekipage, 15 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom
logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.