Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Serviceelektriker i Mälardalen

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vill du jobba med problemlösning i en miljö där samarbete och flexibilitet säkerställer att vi hittar de bästa lösningarna för kunden?
Vi söker nu dig som vill vara med på vår industrisatsning i Mälardalen. Är du nyfiken på att veta mer, tveka inte att höra av dig!

Emma Wetter som är avdelningschef i Västerås berättar; "Det känns spännande att kunna utöka med ett nytt affärsområde i Mälardalen. Vi har entreprenad, service, security och fastighetsautomation i Västerås och nu startar vi även en mer uttalad grupp mot industri."
Som en del i detta har avdelningen anställt Johan Niia till kontoret i Västerås. Johan har drygt 13 års erfarenhet inom industrin, som elektriker, projektledare och chef. "- Det ska bli jätteroligt och en spännande resa framåt att bygga upp den här sektorn på Granitor Electro i Mälardalen. Det är en bred roll, jag kommer att jobba med både rekrytering, sälj och med att leda projekt, säger Johan i en post för Granitor på LinkedIn

Läs mer om hur vi på Electro arbetar med Installationer inom industri - Granitor
Det vi gör bidrar till ett välmående samhälle där både industrier och miljön kan blomstra. Skillnaden ligger i hur vi tar oss an och utför uppdragen och vår främsta styrka är att samarbeta, att se längre än de egna uppgifterna.

För även om det finns många sätt att ta sig an ett uppdrag, så finns det bara ett som fungerar. Tillsammans.

Om tjänsten:
Som serviceelektriker med inriktning mot industrikunder arbetar du med nyinstallation, felsökning och underhåll. Du har en varierande vardag med allt från större till mindre projekt och serviceuppdrag. Vi tror att du kommer att trivas i tjänsten och hos oss om du vill fortsätta utvecklas både som person, i din yrkesroll och att bidra till avdelningens utveckling. Arbetet utförs ofta självständigt eller i mindre team men alltid i samarbete. God kundkontakt och tydlig kommunikation samt en vilja att hjälpa ser vi som viktiga förutsättningar för att tjänsten.

Vi söker dig som har god yrkeskunnighet och bredd i din kompetens. ECY-certifikat eller motsvarande bevisad erfarenhet som underhålls-elektriker inom industrin är ett krav. Resor inom regionen förekommer i arbetet. B-körkort krävs.

Ansökan:
Skicka din ansökan redan idag! Du kan använda LinkedIn profil eller skriva en kort beskrivning av dig och ditt intresse för tjänsten redan nu. Det går bra att komplettera med CV/Meriter i lugn och ro senare.

Vi arbetar med löpande urval, dock med visst uppehåll för hantering av ansökningar under semesterperioden.
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor. Här jobbar 4500 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.