Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Konstruktör fastighetsautomation

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Är du redo att ta dig an en utvecklande roll som konstruktör?
Var med i vår tillväxtresa!

Hos oss får du äga utmaningen och dess lösning. I ett team med hög teknisk kompetens och nära kundsammarbeten utvecklar vi morgondagens smarta fastigheter. Tillsammans skapar vi framtidens systemlösningar som leder till mer energieffektiva och driftsäkra fastigheter. Vi har många långvariga kundkontakter och ett driv att ständigt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Om du vill utvecklas tillsammans med ett prestigelöst team med mycket teknisk kompetens och stark gruppkänsla ska du inte tveka att söka!

Vi söker nu en konstruktör inom fastighetsautomation till vårt kontor i Västerås. Som konstruktör hos oss har du tillsammans med projektledare och avdelningschef ansvar för projektets tekniska infrastruktur och att utforma de kundanpassade lösningarna. Du har daglig kontakt med projektledare, programmerare, tekniker och installatörer och arbetar tillsammans mot gemensamma projektmål.

Arbetsuppgifter
  • Projektering från idé till färdig handling
  • Ansvar för den tekniska lösningen och dess dokumentation och relationshandlingar
  • Rita och konstruera driftkort med funktions texter
  • El-teknisk konstruktion, dimensionering och systemering
  • Proaktivt arbete med befintliga och nya kunder
Din bakgrund
  • Relevant teknisk bakgrund från skola/yrkesliv och ett stort intresse inom området fastighetsautomation
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med Autocad och/eller Elprocad
  • Det är meriterande om du har arbetat med el-teknisk konstruktion eller inom branschsegmentet fastighetsautomation
  • Du har goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet samt dokumentation
Din anställning hos oss!
Hos oss på Granitor Electro får du förutom engagerade kollegor även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi jobbar för en bra arbetsmiljö och ett fritt arbete med eget ansvar i varierande uppdrag, personlig utveckling, fortbildning och karriär. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring. Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor är en del av våra personalförmåner. På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!

Har vi väckt ditt intresse?
Ansök redan nu!
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.