Hoppa till innehåll
Gårdsexperterna logotyp

Grävmaskinist sökes till Gårdsexperterna

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Om tjänsten:
Vi söker nu en entusiastisk grävmaskinist som vill bli en del av vårt fantastiska team. Hos oss får du chansen att arbeta med varierande och spännande projekt inom entreprenad och anläggning. Du kommer att få gräva, schakta, lasta och hantera andra uppgifter som kräver en grävmaskin – och du kommer att ha kul medan du gör det!

Vi söker dig som:
  • Har relevant utbildning/erfarenhet inom maskinförarområdet.
  • Har B-körkort (BE-körkort är ett plus!).
  • Har en positiv inställning och hög arbetsmoral.
Vi erbjuder:
  • En stabil och trygg arbetsgivare.
  • Konkurrenskraftig lön med bra förmåner!
  • Möjlighet till vidareutbildning och utveckling inom företaget.
  • En trevlig arbetsmiljö och fantastiska kollegor.

Anställningen tillsätts löpande, så tveka inte att skicka ett mejl redan idag!
Vi ser fram emot att höra från dig och kanske välkomna dig till vårt team på Gårdsexperterna!
Gårdsexperterna logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget:
Välkommen till Gårdsexperterna, där vi specialiserar oss på att erbjuda skräddarsydda och kvalitetsmässiga dräneringslösningar och markarbeten. Verksamheten startades 2014 som en liten firma som utförde arbeten främst åt privatpersoner. Verksamheten har växt för varje år och 2016 ombildades företaget till AB. Idag är Gårdsexperterna ett innovativt och dynamiskt företag som arbetat inom bygg- och markbranschen i nästan ett decennium. Vårt uppdrag är att leverera exceptionellt utförande, överlägsen kvalitet och slutförande i rätt tid av alla projekt som genomförs. Vi är stolta över vår ärlighet, integritet och transparens i alla aspekter av projekt som vi utför.

Vårt team består av mycket skickliga och erfarna yrkesmän som är dedikerade till att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för att möta varje kunds unika behov. På Gårdsexperterna strävar vi ständigt efter att förbättra och förnya oss genom att investera i den senaste tekniken och vi är engagerade i hållbarhet och miljöansvar. Som ett resultat är våra projekt inte bara estetiskt tilltalande, utan också miljövänliga. Gårdsexperterna Entreprenad har en imponerande meritlista när det gäller att framgångsrikt slutföra ett brett utbud av projekt, från små renoveringar till storskaliga byggprojekt.