Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ytbehandlare av betong sökes på heltid till Hallstahammar

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu dig som har erfarenhet av att arbete med ytbehandling av betong och vill arbeta i en toppmodern fabrik i Hallstahammar, på ett företag som ligger i framkant med sina klimatförbättrande produkter i byggbranschen!

Information om uppdraget:

I rollen som ytbehandlare kommer du huvudsakligen att arbeta med efterbearbetning av betong enligt kundens uppsatta rutiner. En stor del av produktionen är i hög grad automatiserad och utförs med stor noggrannhet och precision.

Arbetstiderna är varannan vecka dagtid och varannan vecka kvällstid. Totalt har hela anläggningen ca 55-60 medarbetare som du kommer att arbeta nära. Stämningen är familjär och öppen där möjlighet till utbyte av avdelningsöverskridande kunskaper finns. Emellanåt kan arbetet vara fysiskt tungt men det finns bra hjälpmedel till hands.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Byggelement i Hallstahammar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna inom bygg och anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör trivas med att arbeta ensam såväl som i team. Vidare bör du ha mycket goda kunskaper i svenska, i tal, skrift och läsförståelse, då många termer och rutiner är på svenska. Vi ser att du har en god vana av att arbeta med betongytor från tidigare då detta kommer ligga till grund för arbetet. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för att kunna ta dig till arbetsplatsen i Hallstahammar. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet inom byggbranschen, traverskort samt truckkort (B1).

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du bör vara lösningsorienterad och inte vara rädd för att hugga in där det behövs. För att trivas i tjänsten behöver du vara självgående och gilla att arbeta självständigt.
Goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person. Byggelement erbjuder många möjligheter till en utvecklande karriär i en spännande och ständigt utvecklande bransch.

Vi arbetar löpande med urval och beräknar att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, passa på att sök redan idag! Som en del i processen kommer vi att begära utdrag från belastningsregistret.

Om arbetsgivaren:

Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement. Byggelement producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Med sin ECO-Prefab kan Byggelement leverera byggprodukter med minsta möjliga klimatavtryck, där koldioxidutsläppen sänks med upp till 60%.
Byggelement är en del av Peab-koncernen. Tillsammans med systerbolagen Smidmek och K-System har de verksamhet på åtta orter i Sverige varav fyra tillverkningsenheter och sysselsätter runt 350 personer.

Sökord: Produktionsmedarbetare, Betongarbetare, Ytbehandling, Murare, Industri

Sökord: Produktionsmedarbetare, Betongarbetare, Ytbehandling, Murare, Industri
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com