Hoppa till innehåll

Undersköterskor till FM Care hemtjänst

Publiceringsdatum
09 maj 2024
Antal tjänster
6
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

FM Care söker nu undersköterskor till hemtjänsten som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du erfarenhet inom hemtjänst och gärna att du är utbildad undersköterska. Du som sökande behöver också ha ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder.

MERITERANDE

Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:

  • Epsilon
  • Phoniro
  • Signit

VEM ÄR DU?

Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.

I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö inom arbetsgruppen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid, helger.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se