Hoppa till innehåll
BUFAB logotyp

Affärsutvecklare till Bufab i Västerås

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anders Råberger
Telefon
Ansök nu

Bufab är en global leverantör av komponentlösningar och helhetsleverantör av C-Parts, där vi hjälper våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att leverera service och kvalitet i världsklass.

Med över 45 års erfarenhet, en stark företagskultur och en passion för att göra skillnad, är vi nu på jakt efter en driven och engagerad affärsutvecklare som vill vara med och utvecklas med oss.

Som Affärsutvecklare ingår du i ett försäljningsteam som består av cirka 40 engagerade kollegor runt om i Sverige varav 5 är lokaliserade i Västerås. Du kommer jobba tätt med säljledning och få en viktig roll i tillväxtarbetet för vårt lokala team i Västerås. Ett prioriterat område är att skapa nya relationer samt stärka befintliga kundkontakter där kundbesök är en del av din vardag. I rollen ingår också att offerera, följa upp och arbeta mot uppsatta mål. Om du har ambitionen att ta på dig en ledande roll i framtiden, finns möjligheten att utvecklas inom organisationen.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av teknisk försäljning på strategisk nivå gärna mot industrikunder. Då flera av våra större kundaffärer handlar om att identifiera och implementera våra logistiklösningar samt att förstå våra kunders inköpsprocesser så har du med fördel god inblick även i detta. Du kommunicerar bra både på svenska och engelska.

Vem är du? Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du prestigelös, affärsmässig samt målmedveten med ett högt eget driv. Du är duktig på att lyssna in och förstå dina kunders behov och tycker om att jobba och nå framgång tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten innefattar regelbundna resor i området. Du får tillgång till tjänstebil och B-körkort är ett krav.

Bufabs verksamhet handlar om förtroende, engagemang och ständig utveckling. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer och stort hjärta som tror på personliga initiativ för att driva affären framåt.

Vi strävar efter att Bufab ska vara den bästa arbetsplatsen för nyfikna, engagerade och motiverade medarbetare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Today, the Bufab group has around 1800 employees and 50 wholly owned operational subsidiaries in 28 countries. Our employees are what makes our success. We offer freedom, responsibility, and development opportunities in an international environment and in a company characterized by entrepreneurs. At the same time, we maintain a lot of the company's family feeling that we have had since we were founded in 1977. Read more about us at www.bufab.com.

Placeringsort är Västerås.

Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan. Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

I N&L’s rekryteringsprocesser blir ett större antal kandidater testade, både på ett logiskt och personligt plan. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera att genomföra.

Varmt välkommen med din ansökan!

BUFAB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.