Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Reservdelsrådgivare / Biltestare

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du tekniskt intresserad och vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som reservdelsrådgivare / biltestare till Bilia Toyota i Västerås!

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Om tjänsten

Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta både inom bildelsfunktionen och som biltestare. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
  • Godsmottagning- ankommande och avgående gods
  • Uppackning av beställt material
  • Registervård, Uppmärksamma och vägleda kunder
  • Testa begagnade bilar samt prissätta reparationsbehov före inköp/inbyte.
  • Bilbesiktning vid behov.
  • Vissa moment innebär tyngre lyft av t.ex hjul
Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du är serviceinriktad, har ett utpräglat ordningssinne och god prioriteringsförmåga. Du är professionell i ditt bemötande har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.B-körkort för manuell växel är ett krav.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månader provanställning. Placering är på Bilia Toyota i Västerås. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren