Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
13 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ÄR DU DEN VI SÖKER ?


Vi på Wernamo Detailing Center expanderar och söker nu en bilvårdstekniker till vårt bilvårdscenter i Värnamo !

Älskar du att arbeta med bilar lika mycket som att serva kunder? Vi är i en expansiv fas och söker en noggrann och effektiv person som vill vara med och utveckla vårt bilvårdscenter.

Vi erbjuder en intressant tjänst med varierade arbetsuppgifter i en snabb och spännande bransch. Du kommer arbeta i ett team av trevliga kollegor.

Under en arbetsdag utför vi bilvård av både nya och begagnade bilar. Bilvård innebär bland annat utvändig tvätt, invändig städning, invändig rekond, polering, vaxning och keramiskt lackskydd.

Du erbjuder en positiv attityd, har lätt för att samarbeta, är framåt, snabblärd och ansvarstagande. Du skall vara stresstålig då det kan vara högt tempo. Du har ett öga för detaljer och är noggrann. Det är meriterande om du har arbetat med bilvård. Du behöver ha ett körkort och kunna svenska flytande i tal och skrift.

Att vara en del av Wernamo Detailing Center innebär en stor gemenskap då vi har en stark och härlig företagskultur och en tydlig vision - att leverera en upplevelse i världsklass. Vi är under ständig utveckling i en spännande bransch med många möjligheter. Varumärkena vi säljer och samarbetar med är starka, våra medarbetare är engagerade och drivna.


Passa detta in på dig? Tveka då inte att skicka ditt cv till oss på wernamodetailing@yahoo.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se