Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta med att boka transporter, ta emot ankommande gods och plocka kundorder?

Vi söker en Lagerarbetare till vårt lager i Forsheda

Inom Trelleborg Mixing Forsheda utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi tekniskt avancerade gummiblandningar.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete kommer bestå av truckkörning på lagret, registrering och plock av material som sedan ska levereras till kunder runt om i Sverige. Du kommer sitta med vårt affärssystem och registrera ordrarna. I tjänsten ingår det att vara behjälplig både på in och utleverans. Detta innebär är du en viktig del i vår organisation.

Du ansvarar för att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt och du kommer att köra både motvikstruck och ledstaplare. I arbetsuppgifterna ingår lossning och lastning av gods på lastbilar samt hantering av material inne på vårt lager.

Du kommer att arbeta på vårt lager med andra goa kollegor och du blir en viktig del i vårt team där samt i att bibehålla hög servicenivå och leveranssäkerhet till våra kunder.

Profil

Vi ser att du har truckkort A och B och har tidigare erfarenhet av truckkörning och en god lagererfarenhet.

Om du tidigare har arbetat i affärssystem är det meriterande.

Vi söker dig som är initiativrik, noggrann och lösningsorienterad. För att trivas i rollen ska du ha god samarbetsförmåga då du både kommer att arbeta enskilt och i grupp. Du måste även vara van att arbeta flexibelt, då arbetsuppgifterna kan vara varierande.

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Mika Leppämäki, Purchasing & Supply Chain Manager mika.leppamaki@trelleborg.com tel: 070-690 79 66 eller Isabella Westerlund, HR Manager isabella.westerlund@trelleborg.com

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval i denna rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 augusti 2024.

Ansöker gör du via vår hemsida https://www.trelleborg.com/sv-se/karriar/lediga-tjanster

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se