Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Terminalarbetare sökes för extrajobb på kvällar i Värnamo

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Är du arbetsvillig och flexibel i ditt arbete? Då kan tjänsten som terminal/lagermedarbetare till vår kund i Värnamo vara något för dig!

Information om uppdraget:

Som terminalarbetare kommer du att arbeta med plock och pack av utleveranser, förbereda för morgondagens behov och se till att allt är förberett. Du kommer även att arbeta med diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på en terminal. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo. Då truckkörning kan förekomma är det meriterande med truckkort A2 (ledstaplare).

Tjänsten är tilltänkt att starta omgående där man börjar med introduktion ute hos kund. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 15:30-19:30 och du lägger din tillgänglighet i vår portal. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du som söker har god tillgänglighet i sommar.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Värnamo. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven, flexibel och har ett öga för kvalité. Då det förekommer tunga lyft och en del spring i arbetet behöver du vara i god fysisk form. Du behöver även kunna hålla högt tempo i ditt arbete, utan att tumma på kvalitén. Som person är du också ansvarsfull, noggrann samt tekniskt kunnig. Tidigare lagererfarenhet är meriterande för tjänsten.

Meriterande för tjänsten är truckkort A2 (ledstaplare). Vidare är det ett krav att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du som söker har en tillgänglighet på minst 2 dagar i veckan och att det finns möjlighet till flexibilitet där du kan hoppa in och arbeta med kort varsel.

Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: lagermedarbetare, lager, terminal, Värnamo, extrajobb

Sökord: lagermedarbetare, lager, terminal, Värnamo, extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com