Hoppa till innehåll

Intresseanmälan Bilrekond.

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Intresseanmälan som Bilrekonditionerare.

Vi känner av ett ökat behov av Bilvårdstjänster hos våra kunder inför hösten.
För att vara förberedda att möta efterfrågan söker vi Dig, som i första hand, har erfarenhet av Bilrekonditioneringen och "öga" för kvalitet när det gäller bilvård.
Även om Du inte tidigare haft anställning som Rekonditionerare utan mer på "hobby" bas polerat men har ett genuint intresse är givetvis välkommen med din intresseanmälan.

Om tjänsterna.
Som bilrekonditionerare tar du hand om och rengör bilar som ska iordningställas inför leverans till kunden som kan vara en privat- eller företagskund. I vissa fall är det fordon som ska fräschas upp inför begagnat försäljning. Arbetet innebär allt från lättare tvätt och dammsugning till helrekonditionering som innefattande vaxning, polering samt lackskydd. I arbetet säkerställer du att bilar som ska levereras till kund alltid är i toppskick.

Personliga egenskaper.
Du har ett intresse för bilar, kunder och människor? Du är en lagspelare som med enkelhet kavlar upp ärmarna när så krävs för att får dagens planerade arbete klart. Du har känsla för kvalitet, gillar tempo och har förmågan att hantera flera moment samtidigt. I grunden har du en genuin känsla för hur en riktigt välskött bil ska se ut.
Du ät självgående och tar egna initiativ för att producera på en hög och jämn nivå. Ett krav är att du innehar B körkort och pratar och skriver obehindrat på svenska. 

Din anställning.
Du blir heltids anställd på Bemanningspoolen och hyrs ut till vår kund under en period. I många fall övergår sedan tjänsten i en anställning direkt hos vår kund. Det kan också vara en direktrekrytering till vår kund. Du får avtalsenlig lön och andra villkor enligt gällande kollektivavtal.

Intresseanmälan.
Om du känner att detta är ett arbete för dig kan Du enkelt via länken anmäla dig som intresserad. Vi kommer löpande att utvärdera inkomna anmälningar mot det behov som uppstår och återkoppla så snart vi ser att din anmälan matchar ett behov. Vi ser gärna att det klart framgår av din intresseanmälan var du tidigare arbetat och/eller vilken utbildning du har.

Välkommen med din intresseanmälan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se