Hoppa till innehåll

Project Support - Warehouse

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Magna är ett teknikföretag inom automotive, världsledande inom aktiva säkerhets- och säkerhetskontrollsystem, fokuserat på att leverera innovativa, förstklassiga produkter och lösningar till våra kunder.

Vill vara med i utvecklingen av high-tech produkter som räddar liv? Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter i ett högteknologisk företag med korta beslutsvägar, sunda värderingar och möjligheter till egen utveckling.

Om rollen:

Vi söker en driven medarbetare till logistiks projektteam. Du kommer ingå i ett team vars primära syfte är att bereda projekt och ändringar in i logistiks serieverksamhet.

Tillsammans med dina närmsta kollegor är du ansvarig för att på ett kvalitetssäkrat sätt mottaga, hantera och förvara icke-seriella komponenter.Några vanliga förekommande arbetsuppgifter är:

  • Hantering av icke seriella material
  • Mottagare av stödköp
  • Rekvisitioner
  • Saldokontroller
  • Projektleveranser

Du och dina kollegor är även ansvariga för mottagandet och hanteringen av manuella beställningar på seriella produkter.

    Kvalifikationer

    Vi tror att du är en person som har tidigare erfarenheter som lagerarbetare och produktion och en god förståelse för logistikflöden.Du trivs att arbeta i grupp och driva och koordinera projekt.

    För att lyckas i rollen tror vi att du har:

    • Truckkort A + B + D1
    • Godkänd ESD-utbildning i enlighet med IPC DVD-SE54C
    • Erfarenhet från lager/produktion
    • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
    • Goda kunskaper i Microsoft Office paketet, främst Excel
    • Kunskaper inom M3 (Movex) är meriterande

    Du är en person som:

    • Stort kundfokus och hjälpsam
    • Är ordningsam, ansvarstagande & strukturerad
    • Vågar ta iniativt och beslut

    Vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt, ta initiativ och vara proaktiva. Att ha en positiv inställning och tro på att vi kan lösa utmaningar är en del av vår arbetskultur.

    Vi värdesätter nyfikenhet och strävan efter att lära sig nya saker. Genom att ständigt utvecklas som individer kan vi också bidra till företagets framgång.

    Årets hälsoföretag 2023: Vi är stolta över att ha blivit erkända som ett hälsoföretag. Hälsa och välmående är viktiga för oss, och vi arbetar aktivt för att främja en hälsosam livsstil bland våra medarbetare. Vi erbjuder ett Employee Assistance Program (EAP) som ger stöd och rådgivning till dig och din familj. Det inkluderar tjänster som Livscoachning, samtalsstöd och andra former av hjälp.

      Placeringsort: Vårgårda

      Anställningsform: Tillsvidare anställning

      Startdatum: Enligt överenskommelse

      Kontaktinformation: Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontaktaRekryterande chef,Leonardo Cornejo,leonardo.cornejo@magna.com

      Sista ansökningsdag: 2024-08-10 löpande urval, tjänst kan tillsättas innan sista ansökningsdag

      Övrigt: Denna roll faller under IF Metallskollektivavtal

      På Magna tror vi att en mångfaldig personalstyrka är en styrka och avgörande för vår framgång. Det är därför vi är stolta över att vara en arbetsgivare med lika möjligheter.

      Vi anställer på grundval av erfarenhet och kvalifikationer, och med hänsyn till jobbkrav, oavsett i synnerhet hudfärg, härkomst, religion, kön, ursprung, sexuell läggning, ålder, medborgarskap, civilstånd, funktionshinder eller könsidentitet.Magna tar integriteten av din personliga information på allvar. Vi avråder dig från att skicka ansökningar via e-post för att följa GDPR-kraven och din lokala dataskyddslagstiftning.

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      10 augusti 2024 (14 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se