Hoppa till innehåll
STRAALTECHNIEK INTERNATIONAL SWEDEN AB logotyp

Teknisk säljare - straaltechniek - varberg

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VI SÖKER DIG SOM VILL BLI BÄST I SVERIGE PÅ ATT SÄLJA BLÄSTERMASKINER OCH RESERVDELAR!

I din roll som teknisk säljare

Hos oss får du möjligheten att sälja vårt breda utbud av blästermaskiner, service och reservdelar i inspirerande och innovativa arbetsmiljöer.

Du kommer att ha ansvar för att skapa offerter, hantera både kommersiella och tekniska förhandlingar samt delta i mässor både nationellt och internationellt. För att lyckas är det avgörande att du har en proaktiv och välstrukturerad arbetsmetod där du självständigt bygger och upprätthåller långsiktiga relationer och affärer.

Din arbetsplats kommer att vara Sverige, med Varberg som utgångspunkt. Så vi tror att du bor inom en radie av ca 40 min från Varberg. Tjänsten kommer innefatta resor och normalt ungefär en övernattning i veckan.

Vi letar efter dig som

Stortrivs i verkstadsmiljöer, har god kunskap om den svenska verkstadsindustrin och trivs med både kommersiella och tekniska utmaningar. Att resa till kunder är något du uppskattar och om du har tidigare erfarenhet av mindre reparationer och service är det en fördel. Kanske har du haft en passion för att meka sedan du var ung och nyfikenheten för teknik o sammanhang har lärt dig mycket.

Du drivs av affärer, kunder och försäljning och har förmågan att översätta kundens behov till praktiska lösningar. Du är nyfiken, målinriktad och har en förmåga att driva din vardag framåt. Med din engagerande personlighet och starka sociala kompetens bygger du förtroende hos kunderna. Ditt genuina tekniska intresse ger dig en djup förståelse för de produkter du säljer och därmed kunna se kundernas behov.

Våra önskemål till dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom blästring men det är inget krav. Bra om du har erfarenhet från industrin. Det skulle vara fördelaktigt om du har en teknisk utbildning och en bakgrund inom försäljning med teknisk kunskap och erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom branschen, tillverkande industri eller redan har etablerade kontakter inom blästring och ytbehandling. Erfarenhet av uppsökande försäljning är en extra fördel.

VARFÖR STRAALTECHNIEK?

Med ständig tillväxt får du chansen att vara med och utveckla företaget och dig själv. Vill du också växa med oss? Vi är två som tillsammans skall ta vår marknad till nästa nivå. Välkommen med din ansökan!

Jag, Anders, ser fram emot att träffa dig!

ANSÖKAN & KONTAKT

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Varbergsregionen eller inom radien 1 h till Varberg

OMFATTNING: Heltid, 100%

LÖN: Månadslön

Vi väntar med spänning. Vi hörs!

I denna rekrytering samarbetar vi med teamet på FSK People och Kajsa Ohlsson
STRAALTECHNIEK INTERNATIONAL SWEDEN AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

STRAALTECHNIEK INTERNATIONAL AB, ett dotterbolag till Straal Beheer i Nederländerna som specialiserat sig på konstruktion och tillverkning av blästerhallar, slungbläster, shot-peening och tillbehör för blästring.

Med cirka 150 anställda i BE/NL/DE/SWE/UK/SK/ NO är STRAALTECHNIEK INTERNATIONAL GROUP en av de större aktörerna på den europeiska marknaden.

Läs gärna mer på: Straaltechniek