Hoppa till innehåll

Platschef till Ringhals

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under deras årliga revisionsavställningar men även under drift och avveckling. Nuvia är en del av den världsledande koncernen VINCI med cirka 280 000 anställda globalt. VINCI Construction, som är en del av koncernen, är verksamt i mer än 120 länder med 830 företag. Nuvia är således börsnoterat i Paris och en växande spelare i den globala kärnkraften.

ArbetsuppgifterTill Nuvia Nordics verksamhet vid Ringhals Kärnkraftverk söker vi nu en Platschef som driver den dagliga verksamheten på plats. Som Platschef har du personalansvar och tillsammans med dina ca 40-60 medarbetarelevererar nitekniska- och nukleära tjänster inom till exempelstrålskydd, mät- och avfallsteknik och mekanik.Säkerhets- och kvalitetsmedvetandet är högt i organisationen givet de krav som verksamhet vid kärnkraftverk kräver.Rollen är ett kvalificerat ledaruppdrag där du leder, motiverar och engagerar genom direkt ledarskap.Du kommer även att ansvara för utveckling och försäljning av tekniska tjänster inom flera teknikgrenar. Till vardags arbetar du tätt med vår kund och är involverad i planeringen.

Nuvia Nordics centrala staber inom Projektledning, HR, Ekonomi, IT och övrig administration finns tillgängliga som stöd från huvudkontoret i Norrköping.

Utbildning och erfarenhetRollen som Platschefkräver ledarerfarenhet, gärna med personal-, budget och verksamhetsansvar. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera medarbetare att sträva mot gemensamma mål. Du har goda kunskaper och stort intresse inom det tekniska området. Du är van vid resultatansvar och har god erfarenhet av att bygga och utveckla kundrelationer, gärna inom området tjänsteleveranser.

Som person är du trygg, affärsmässig, professionell och trivs i rollen som ledare. Du har god förmåga att verka i större organisationer med många kontaktytor och intressenter. Vidare har du god förståelse för administrativt arbete och har stor IT-vana. Du behöver dessutom ha god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet från kraft/processindustri och/eller bemanningsverksamhet är meriterande samt utbildning inom teknik och/eller ekonomi på högskolenivå.Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia.

TjänstenTjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid Ringhals Kärnkraftverk. Det förväntas att du som Platschef dagligen är på plats i verksamheten.

Eftersom arbetet utförs vid kärnteknisk anläggning kommer säkerhetsintervju, registerkontroll, läkarundersökning samt drogtest att genomföras.

Tillträde efter överenskommelse.

AnsökanHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Lindh, Affärsområdeschef, 070-340 88 45 alternativt anders.lindh@nuvia.com. Vid frågor som rör rekryteringsprocessen går det bra att kontakta rekryterare Emilia Trygg till emilia.trygg@nuvia.com. Under semestertider är svarstiden längre.

Obs! Vi tar bara emot ansökningar via annonsen (ej e-post).

Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se