Hoppa till innehåll

Extrajobbare till vår kundsupport

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Älskar du kundservice och har ett intresse för teknik/IT?

Mediateknik levererar bredband, TV och telefoni via fiber i hela Sverige. Som first line kundsupport är du en del av vårt Kundlojalitetscenter där vårt mål är att samarbeta för att ge våra kunder den bästa servicen i alla lägen. För den här tjänsten är dina personliga egenskaper viktigare än dina kunskaper och tidigare erfarenheter.

Arbetsuppgifter

Du har kontakt med våra privatkunder främst via telefon och mail. Du hjälper kunderna med felsökning och felavhjälpning, exempelvis när kundens internettjänst inte fungerar som den ska. Du administrerar beställningar och svarar på frågor om allt ifrån fakturor till tekniska lösningar. I viss mån kommer du även att sälja abonnemang och hårdvara som exempelvis routrar i vår butik.

Om dig

Du får energi av att ha mycket kundkontakt och tycker det är roligt att prata med och hjälpa människor. Vi söker dig som är ansvarstagande och lösningsinriktad och inte ger dig förrän kundens problem är löst. Eftersom vi kommunicerar med våra kunder både via mail, chatt, telefon och fysiska möten är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi kommer att utbilda dig internt. Ingen tidigare erfarenhet krävs, men det är meriterande om du har vissa förkunskaper inom teknik/IT eller erfarenhet från serviceyrke.

Vi söker dig som

  • Har en mycket hög servicekänsla
  • Älskar att hjälpa kunder
  • Har ett intresse för teknik/IT
  • Är ansvarstagande och prestigelös
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Fler språk är meriterande.

B-körkort är meriterande men inte ett krav.

Om tjänsten

Vi söker dig som kan börja omgående och vill jobba ca. två kvällspass per vecka (vardagar kl. 16.45-20.30). Under sommaren kan det ev. bli fler timmar. Efter att du jobbat hos oss ett tag vill vi att du även ska kunna jobba dagtid vissa helger kl. 9-16. Om du även kan jobba vissa pass dagtid på vardagar vid behov är det ett plus, men inget krav. Du kommer att jobba på vårt kontor på Härdgatan 20 i Varberg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar emot ansökan via mail till jobb@mediateknik.net. Bifoga gärna CV och ett personligt brev där du presenterar dig själv och beskriver hur mycket och vilka tider du har möjlighet att jobba.

Om Mediateknik

Mediateknik är ett modernt techföretag och bredbandsoperatör från Varberg. I över 50 år har vi levererat modern teknik till såväl företag som privatpersoner. Med stort kundfokus levererar vi tjänster såsom Internet, CCTV och livestream men även wi-fi, telefoni, TV och colocation via fiber från vår toppmoderna datahall i Varberg. Mottot är alltid att vi skall vara lätta att ha med att göra. Att ha duktig supportpersonal och skickliga installatörer är stora konkurrensfördelar. Mediateknik har idag ca 20 st medarbetare och omsätter ca 48 miljoner. Vi värnar om personlig service och erbjuder en kundtjänst i världsklass!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se