Hoppa till innehåll
ISS Facility Services AB logotyp

Fastighetstekniker

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ISS söker fastighetstekniker med inriktning Ventilation för placering på Ringhals kärnkraftverk.

ISS Facility Services har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder.

Arbetsuppgifter
För att trivas i rollen söker vi dig med tekniskt intresse. Du gillar att arbeta självständigt mot kunden och tar kontakt med kunden om det behövs samt planerar ditt arbete självständigt. I rollen kommer du möta och samarbeta med kundens egna tekniker där du bidrar med kompetens och en ödmjukhet för att hantera de dagliga arbetsuppgifterna på bästa möjliga sätt.

Exempel på löpande arbetsuppgifter:
  • Utföra service på ventilationssystem, provning, mätningar och felsökning av luftbehandlingssystem.
  • Ansvara för uppföljning och återrapportering i SAP samt till kund.
  • Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens tekniska riktlinjer.
  • Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder och bidra till en ökad kundnöjdhet.
  • Vid behov ansvara för beställning av material och vara behjälplig vid offerter av arbeten.
  • Övrigt förekommande fastighetsarbete
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tjänstens sysselsättningsgrad är på heltid, 100%.

Vem är du?
Du är en driven person som vill ta på sig en viktig roll i en organisation med mycket framåtanda. Du har med dig den kompetens som behövs för att lösa många uppgifter inom diverse fastighetsrelaterade serviceuppdrag, men du har också med dig ödmjukheten och kreativiteten som gör att du kan hitta vägar framåt även när nya situationer eller problem uppstår.

Med ödmjukhet och lyhördhet vinner du också kundens och dina kollegors respekt.

Rollen är att ingå i en grupp med olika yrkeskategorier inom fastighetsunderhåll, därför ser vi att du är van vid att arbeta självständigt inom din specialitet, men du gillar samtidigt att samarbeta i team och projekt.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Meriterande.
Kunskap och erfarenhet av ventilation och fastighetsautomation.
Erfarenhet inom VVS och Bygg
Grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, SAP).

Vi ser gärna sökande med lokalkännedom och erfarenhet från Ringhals Kärnkraftverk

Ansökan
Intervjuer sker löpande och för rätt person kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Placeringsort är Väröbacka. Sista ansökningsdag är 25 Maj 2024.

Enligt säkerhetsskyddslagen kommer du behöva säkerhetsprövas och därmed lämna samtycke för utdrag ur Belastningsregistret för att beviljas tillträde till Ringhals kärnkraftverk då detta är klassificerat som ett skyddsobjekt.

Vid eventuell anställning kommer du som kandidat att genomföra ett drogtest samt läkarundersökning där godkänt resultat krävs för tillträde till arbetsplatsen.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta servicechef Bert-Ola Jensäter 073-051 23 73 eller driftchef Nicklas Lundahl, 073-436 03 12
E-post: bert-ola.jensater@se.issworld.com

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
ISS Facility Services AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?