Hoppa till innehåll
Cycleurope Sverige AB logotyp

Lackeringstekniker - cycleurope - varberg

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
LACKERINGSTEKNIKER HOS CYCLEUROPE

Om tjänsten:

Cycleurope, ett företag känt för sin passion för kvalitet och innovation inom cykelbranschen, söker en skicklig och erfaren Lackeringstekniker för vår lackeringsverkstad i Varberg. Som en viktig del av vårt team kommer du att vara ansvarig för att utföra alla typer av arbete som förekommer inom lackeringsprocessen, samt ha förmågan att hantera materialens egenskaper och utföra färgbrytning och nyansering. Du kommer också att ha möjlighet att instruera och ge vägledning till andra medarbetare vid behov. Rollen är ny hos oss och vi ser verkligen fram emot att få tillsätta den!

Vi letar efter dig som:
Precis som vi värdesätter vi personliga egenskaper lika mycket som professionell skicklighet. Vi söker en strukturerad och noggrann individ som trivs med att arbeta i team och har utmärkta kommunikationsfärdigheter. Att kunna prioritera och planera effektivt är avgörande i vår miljö, där handlingskraft och eget initiativ uppmuntras och uppskattas.
  • Utbildning/erfarenhet inom pulverlackering och/eller våtlackering.
  • Erfarenhet av ge och skriva arbetsinstruktioner
  • Obehindrad engelska i tal och skrift
Vi ser fördelaktigt på kandidater med kunskap om Wagners pulver- och våtlackeringsanläggningar samt erfarenhet av förbättringsarbete, systematiskt underhåll av utrustning och kvalitetskontrollarbete. Erfarenhet av att hantera recept och en arbetslivserfarenhet på 3-5 år inom relevanta områden är också mycket uppskattat.

VARFÖR DU SKA VÄLJA OSS?

Stämningen här är gemytlig och engagerad. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Att arbeta hos oss är som att arbeta med vänner. Vi är ett gott engagerat gäng!

Startdatum: Flexibelt och enligt överenskommelse.

Plats: Varberg.

Omfattning: Heltid, 100%

Lön: Efter överenskommelse.

VÄNTA INTE - DIN FRAMTID BEHÖVER DIG NU!

Tillsammans med FSK PEOPLE och Kajsa Ohlsson och Ida Johansson, våra samarbetspartners i rekryteringsprocessen, ser vi fram emot att få lära känna dig och se hur du kan bidra till vår gemensamma framgång.
Cycleurope Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cycleurope är en familjeägd cykelkoncern med ambitionen att bidra till aktiv mobilitet och en hälsosam, aktiv livsstil på cykel. Det gör vi genom våra varumärken. Crescent, Monark och Sjösala är några av dem.

Ta plats i ett passionerat cykelgäng med bas i Varberg. Med hundraårig erfarenhet och ett stort mått av nytänkande jobbar vi med hela kedjan från produktutveckling till produktion - alltid med cyklistens behov i fokus.

Vi är stolta över att vi idag är marknadsledande i Sverige, en stor spelare i norden och en spelare i Europa med några av de finaste och mest anrika cykelvarumärken som finns i världen.