Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Serviceledare

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Tekniskt kunnig inom VVS, bygg, ventilation? Serviceminded och kvalitetsmedveten? Läs vidare här!

Din framtida arbetsgivare
PIVAB AB, etablerat 1976, är en ledande aktör inom design och tillverkning av avancerade lackeringslösningar för bil- och industrisektorn. Vi specialiserar oss på skräddarsydda lackboxar som möter de högsta kraven under såväl standard- som extrema förhållanden. Vårt engagemang för innovation och kvalitet gör oss till en föredragen partner för effektiva och hållbara lackeringssystem.

Vi är idag 15 anställda och vårt kontor ligger i Veddige. Läs gärna mer om oss HÄR


Vad erbjuder rollen?
I rollen som Serviceledare på Pivab kommer du arbeta nära våra kunder och blir den främsta kontaktpersonen för teknisk kundsupport och service där du:
- Genomför felsökningar, konfigureringar eller uppdateringar via VPN
- Koordinerar dina tekniker ute på fältet
- Knyta an och lämna service avtal mot kunder
- Säkerställer en fortlöpande kundnöjdhet genom fungerande produkter
Som en del i rollen kommer du även hantera eventuella reklamationer och servicebeställningar. På sikt kan rollen också innefatta att lämna offerter mot kund.

Du kommer arbeta heltid, måndag- fredag med möjlighet till flex. Du utgår från kontoret i Veddige.

Vem är du?
För att vara den vi söker tror vi att du har ett starkt tekniskt kunnande, en god kommunikationsförmåga och en hög servicekänsla.

Vidare tror vi även att du:
- Är utbildad inom styr- och reglerteknik, ventilation och/ eller drift- och underhåll, eller har liknande arbetserfarenhet.
- Har arbetat med ventilation, VS, El eller styr- och reglerfunktioner sedan tidigare
- Hanterar svenska och engelska i tal och skrift
- Har god system- och datorvana

Vi tror också att du är bekant med program som SAIA, Phoenix, ABB eller OMRON och kan tolka el-ritningar. Det är meriterande med kunskaper inom programmering men är inget krav.
Genom ditt tekniska intresse, höga servicekänsla och starka driv kan du snabbt sätta dig in i nya tekniker och kommunicera om dessa. Du är inlyssnande, pedagogisk och tydlig. Vidare tror vi även att du har en god samordningsförmåga, är duktig på att samarbeta och har ett högt lösningsfokus.


Är detta din perfekta match?
Genom ett starkt tekniskt intresse, god struktur och tidigare kunskaper inom ventilation/ drift eller support vill du bidra med dina kunskaper och skapa nöjda kunder. På köpet blir du dessutom en del av en platt organisation som värdesätter en familjär stämning och där allas röst tas på allvar.

Så ta chansen att bli en del av oss på Pivab!


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos PIVAB AB.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 02 juni 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ingrid Törngren på Ingrid@effektiv.se

Sökord
Serviceledare, ventilation, underhåll, koordinering, support, SAIA, Phoenix, ABB, OMRON, ritningsläsning, Pivab, Varberg, Effektiv

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos PIVAB AB.