Hoppa till innehåll

Växtodlingssäljare

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker växtodlingssäljare till Varaslättens Lagerhus

Vi söker dig med stort intresse av lantbruk, växtodling och som har viljan att driva affärer och kundkontakter framåt.

Som växtodlingssäljare på Varaslättens Lagerhus ingår du i ett säljteam med engagerade medarbetare. Teamet ansvarar för inköp och försäljning utav förnödenheter till lantbruk, rådgivning och inköp av spannmål. Tjänsten innebär kontakter och gårdsbesök ute hos lantbrukare för rådgivning och försäljning. Vårt geografiska marknadsområde är Västra Götaland. Vi har försäljningskontor i Vara, Skövde och Erikstad, och placering av tjänsten kommer vi överens om beroende på den sökande.

För att trivas i den här rollen skall du tycka om att göra affärer för verksamhetens och medlemmarnas bästa och brinner för försäljning. Som person är du strategisk och noggrann samt har förmåga att se helheter. Du har ett positivt sätt till kollegor och till utmaningar och drivs av att nå goda resultat.

Kvalifikationer:

  • Lantbrukserfarenhet eller utbildning ex Agronom/Lantmästare
  • Säljerfarenhet och rådgivning är önskvärt
  • Allmän datorvana
  • Goda kunskaper i tal och skrift gällande svenska språket
  • B-körkort


Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter där du har möjlighet att påverka och utveckla vårt arbete och eventuellt produktansvar. Du kommer jobba med ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng. Företaget har förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan skickas senast till 21/7 till jobb@varalagerhus.se märk ansökan med ”säljare”. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande och tillsättning kan ske tidigare, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta Karl Delin 0512-300 459


Om oss:

Varaslättens Lagerhus bildades år 1930 och är en ekonomisk förening ägd av ca 1 930 medlemmar som är spannmålsproducenter i västra Sverige. Föreningen torkar, lagrar och handlar med spannmål och vi ska tillsammans med våra medlemmar producera attraktiva produkter för kvarn- och foderindustrin. Föreningen omsätter ca 1 100 mkr och hanterar ca 300 000 ton spannmål per år. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad, och vi har ett eget åkeri med sex lastbilar. Föreningen säljer även bland annat utsäde, växtnäring, energi och växtskyddsmedel tillsammans med en väl utvecklad rådgivning. Vi är 42 anställda och vår personal är ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se