Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

SÄLJARE TILL SVENSKA FODER

Sista ansökningsdag
09 december 2024 (44 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett intresse för både försäljning och lantbruk? Har du erfarenhet av grisproduktion och vill vara en nyckelspelare i att utveckla lönsamma affärsrelationer? Då är detta jobbet för dig!

Din vardag
Som säljare hos oss kommer du att ansvara för att bygga och vårda kundrelationer i västra Sverige. Du planerar och genomför kundbesök där du erbjuder skräddarsydda lösningar och även standardprodukter inom grisfoder. Ditt fokus ligger på både befintliga och nya kunder, där du arbetar konsultativt och hjälper lantbrukare att optimera sina foderstrategier. Du kommer ha många kvalitativa kundkontakter varje dag, genom personliga möten, telefon, och digitala kanaler. Samtidigt för du noggrant in uppgifter i vårt CRM-system och säkerställer att försäljningsmålen uppnås.

VEM ÄR DU?
Du har en bakgrund inom lantbruk, helst inom grisproduktion, och har kanske arbetat praktiskt med grisar eller utbildat dig inom området. Som person är du driven, social och gillar att arbeta med försäljning. Du trivs med att skapa relationer och drivs av att uppnå uppsatta mål. Har du dessutom en agronomexamen eller tidigare säljerfarenhet är det meriterande, men det viktigaste är att du har viljan och engagemanget att lyckas.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar Svenska Foder med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Svenska Foder. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-10-29.

Om kunden
Svenska Foders verksamhet bygger på fem affärsområden: Foder, Växtodling, Spannmål, Retail och Dotterbolag.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Koncernen har 329 anställda och en omsättning på ca. 6 miljarder kronor. Svenska Foder ingår i DLG koncernen med cirka 7000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.svenskafoder.se/
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 december 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.