Hoppa till innehåll
Hilti Svenska AB logotyp

Account Manager

Sista ansökningsdag
13 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vad söker vi?
Vill du vara en del av ett företag som sätter utveckling i främsta rummet? Där du får rätt förutsättningar och nära coachning för att hitta just dina unika styrkor till att bli ditt bästa jag? För att fortsätta vår spännande resa söker vi nu en Account Manager till Skaraborg. Vi söker dig som har en passion för försäljning och människor, ett stort personligt driv och en vilja att utvecklas och överträffa dig själv.

Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi är en värderingsstyrd organisation med en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som Account Manager på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet för att skapa värde till kundens affär.

Vad innebär rollen?
Som säljare på Hilti kommer du att vara ute och besöka våra kunder inom byggbranschen för att ta reda på hur vi kan skapa värde till deras verksamhet. Du identifierar möjligheter och konverterar dem till affär i ett distrikt med stor potential. Du trivs lika bra på byggarbetsplatsen som du gör på kundens kontor.

Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag som ställer krav på effektivitet och eget driv. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du tjänster tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer.
  • Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt
  • Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut
  • Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster
"Jag tycker du ska söka jobbet som Account Manager hos oss i Skaraborg, om du gillar varierande arbetsuppgifter, att arbeta i ett högt tempo med ambitiösa och drivna kollegor i en fantastisk organisation"
  • Ida Henriksen, Area Sales Manager
Vad erbjuder vi?
Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, utomordentlig utbildning dina första månader, egen bil full av verktyg samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team.

Vi kommer att ge dig stort eget ansvar, inklusive din egen portfölj av kunder, som kan vara allt ifrån professionella användare ute på byggarbetsplatser till inköpare, projektledare eller företagsledare. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat.

Vi önskar att du:
  • Har ett stort driv, är nyfiken, ansvarsfull och finner motivation i utmaningar.
  • Är målinriktad; kan sätta en plan och exekvera mot denna med mycket goda resultat
  • Är van vid att arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt eget resultat, men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team.
  • Är effektiv i vardagen - strukturerad och systematisk med god planeringsförmåga.
  • Har försäljningsvana sedan tidigare
  • Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang
  • Är bosatt i Skaraborg.
Varför ska du söka?
Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topplacerade i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer i mer än 10 år.

Som ett första steg i rekryteringsprocessen bjuds du som går vidare in till att delta i en digital videointervju. Därefter väntar intervjuer i två led, dels med rekryterande chef, dels ett led uppåt. Därefter bjuds du som går vidare in till en samåkning där du får träffa någon av dina framtida kollegor. Mot slutet av rekryteringsprocessen genomförs en bakgrundskontroll, referenstagning samt alkohol- och drogtest.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Ida Henriksen, ida.henriksen@hilti.com eller +46 730 50 32 72.
Hilti Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.