Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
29 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Teamleader

ELMAB fortsätter att växa och söker nu en Teamleader:

Nu söker vi dig som har engagemanget och drivet att fortsätta att utveckla vårt företag. Är du en utvecklingsintresserad person som vill framåt så ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten hos oss och få chansen att vara med på en riktigt intressant tillväxtresa. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Dala-Järna. Ansökan skickar du till jobb@elmab.se.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som vår nya teamleader kommer du att leda och optimera en avdelning och vara en viktig nyckelspelare i vårt fantastiska team. Genom ett proaktivt och operativt arbete driver du avdelningens arbete för en fortsatt positiv utveckling av organisationens produktionskoncept och metoder. Beroende på din bakgrund och erfarenhet har vi möjlighet att anpassa vilken eller vilka avdelningar som blir ditt ansvarsområde. Avdelningar som är aktuella för tjänsten är avdelningen för Svets och Svarv och avdelningen för Montage, Måleri och Utlastning. Du rapporterar till vår Platschef Henrik i Dala-Järna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Ansvara för din grupps produktion under dagen

· Tillsammans med Produktionsansvarig och övriga Teamleaders leda och fördela arbetet och säkerställa att vi håller deadlines och uppfyller satta mål och KPI:er.

· Följa upp prestationer, utveckla, ha medarbetarsamtal och motivera medarbetarna i din grupp.

· Säkerställa att personalen har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb, såsom information, utbildning, coachning, rutiner och instruktioner.

· Rekrytering av ny personal tillsammans med närmsta chef

· Rapportera avvikelser till närmsta chef

Personliga egenskaper & kvalifikationer:

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. För att trivas med tjänsten vill vi att du är en trygg, strukturerade och ansvarstagande ledare som har förmågan att bygga relationer, motivera och coacha medarbetare. Genom ditt sätt att leda är du en positiv förebild för andra och du förstår att det är du som tillsammans med oss skapar en bra arbetsplats. För att bli lyckosam i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och praktiskt arbete inom produktion. Vi arbetar i affärssystemet Monitor och har du kunskaper inom det är det extra meriterande.

För övriga frågor, vänligen kontakta Dala-Järnas platschef Henrik Heinstedt på henrik.heinstedt@elmab.se eller 0281-70 99 83

Vi erbjuder:

En spännande, viktig och utvecklingsinriktad tjänst på en trivsam arbetsplats med god sammanhållning. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul, trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.

ELMAB utvecklar och producera högkvalitativa hydraulcylindrar och ventilblock av både kundanpassade och standardiserade modeller. Våra produkter återfinns i bl.a. entreprenadmaskiner och skogsmaskiner. Produkterna är tillverkade i en modern maskinpark med hög grad av automation och tillsammans med vår välutbildade och kompetenta personal ger de bästa förutsättningarna för utveckling och kvalitet. Kvalitet på produkt, leverans och service är våra kännetecken sedan många år, något som vi ständigt arbetar för att bibehålla.

ELMAB omsätter ca 200 msek, har ca 80 anställda och verksamheten bedrivs i Dala-Järna och Falun. Sedan 2023 är koncernen en del av Grönskärsgruppen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se