Hoppa till innehåll
Vännfors Bygg AB logotyp

Erfaren snickare / träarbetare

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi behöver utöka vårt arbetslag och söker just nu flera snickare med bred erfarenhet inom byggbranschen. Vi letar efter dig som är en kreativ och lösningsorienterad problemlösare och som gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är noggrann i ditt yrkesutövande samt har hög arbetsmoral. Vi sätter stort värde i att du passar in i vår arbetsgrupp samt att du på ett bra sätt kan representera vårt företag gentemot våra kunder.

Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med stor variation i arbetet samt goda möjligheter att utvecklas. Tjänsterna är tillsvidare och heltid med möjlighet att börja omgående.

Krav & kvalifikationer
- B-körkort
- Flera års erfarenhet inom yrket

Läs mer om oss på www.vannforsbygg.se eller kontakta oss gärna om du är intresserad av att veta mer om dina möjligheter att bli vår nästa medarbetare.
Vännfors Bygg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vännfors Bygg AB är ett företag med mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt. Vi utför nyproduktion av villor och industrilokaler likväl som renoveringar, om och tillbyggnader. Vi har goda samarbeten med andra företag inom braschen vilket vi sätter stort värde på.

Våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Trygghet och kvalité genomsyrar hela vår verksamhet vilket främjar goda relationer och förtroenden med nöjda kunder och medarbetare som resultat. Vi har personliga och respektfulla relationer såväl internt som externt. Genom kunskap, samarbete och närhet skapar vi mervärde för våra kunder med trygghet och kvalité genom hela byggprocessen.