Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Inköp och logistikskoordinator

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du ute efter en bred koordinerande roll där du både får arbeta med att bygga upp strukturer för inköp och logistik och samtidigt skapa en grönare och mer hållbar framtid genom produkter med en stark miljöprofil? ? Varmt välkommen med din ansökan!



Om tjänsten

Bioteria är ett familjärt företag med cirka 60-70 anställda som fokuserar på att skapa en grönare och mer hållbar framtid genom produkter med en stark miljöprofil. Företaget erbjuder en dynamisk och flexibel arbetsmiljö där medarbetare har stort eget ansvar och möjlighet att växa inom organisationen. På kontoret i Vallentuna sitter 6 personer där du även har tillgång till egen parkering.

Du erbjuds

  • Att vara en del av en varm och värderingsdriven organisation
  • Variation, ansvar och möjlighet till personlig och professionell utveckling i ett växande företag


Arbetsuppgifter

Rollen är bred och du kommer att vara en nyckelspelare i det dagliga arbetet och bidra till företagets kärnverksamhet bland annat genom att:

  • Ta hand om behovsstyrd inköp (Direkt), lagerartiklar / inköp direkt till kund / Sällanköp (Indirekt) Förbrukningsmaterial / Reservdelar
  • Orderadministration, ta emot och administrera kundorder i samarbete med säljarna på säljavdelningen
  • Hantera inkommande mejl, samtal och besök samt registrera information i företagets ERP-system, NetSuite
  • Koordinera och planera produktionens arbetsorder i samarbete med tekniker och säljare
  • Hantera dagliga varuflöden, som inkommande och utgående gods
  • Kontakta kunder t.ex. vid leveranser, exempelvis kring leveranstider


Kvalifikationer
  • Har erfarenhet av en administrativ tjänst och/eller kundservice
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då det krävs i den dagliga kommunikationen

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av affärssystem och har någon form av erfarenhet av administrativt arbete inom inköp och/eller orderhantering
  • Truckkörkort

Vi söker en person som är social, driven och lyhörd mot kunder och kollegor. Genom att vara lösningsorienterad, noggrann och ha en positiv attityd tror vi att du kommer lyckas i rollen. Flexibilitet är avgörande då arbetsuppgifter kan variera dagligen. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ansvarstagande
  • Ordningsam
  • Förändringsbenägen
  • Social
Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bioterias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryteringskonsult Caroline Boberg (caroline.boberg@academicwork.se)

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se