Hoppa till innehåll
Tyréns AB logotyp

Projektledare inom elkraft till Tyréns i Västerås

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jobtip Support
Telefon
Ansök nu

Tyréns har nyligen förvärvat Nirsberg AB som är ett svenskt teknikkonsultföretag specialiserat inom elkraft med kompetenser inom bland annat projektering, konstruktion, besiktning samt projektledning av projekt i branschens absoluta framkant.

Några exempel på uppdrag är el- och mekanikkonstruktion till en solcellspark om 15 MW åt Nordic Solar, besiktning av ett nyuppfört ställverk på 130/30kV åt Vattenfall Eldistribution AB samt teknisk ledning inom kontrollanläggning på uppdrag av Siemens. 

Vi söker nu en riktig naturkraft inom projektledning som kan leda våra spännande kundprojekt inom elkraftsdistribution, transmission och automationslösningar, är det du?

Våra projekt kan variera i storlek, de typiska projekten ligger runt 50 miljoner kr, men som projektledare du kan även komma vara involverad betydligt större projekt, ända upp till närmare en miljard kr. Projekten som vi driven är bl.a. hos kunder som SVK, Vattenfall Eldistribution, Mälarenergi samt ett antal EPC bolag i branschen.

Som projektledare kommer du leda det operativa arbetet i projektet och ansvara för kontakten mot både kundens projektgrupp, styrgrupp och entreprenörer. Planering, rapportering, styrning och ÄTA hantering tillhör det dagliga arbetet. Du kommer att få stor möjlighet att ta mycket eget ansvar och självständigt driva projekten framåt i samarbete med andra.

Din bakgrund
Visst är det en fördel om du har en utbildning, men det allra viktigaste för oss är att du har en längre arbetslivserfarenhet och den vägen skaffat dig goda kunskaper av att driva projekt inom el/automation, elkraft eller energi. Du är van att arbeta i något av de vanligaste planeringssystemen på marknaden såsom MS Project, Primavera eller tex. IPM. Meriterande är om du har certifiering inom IPMA eller PMI.

Vi söker dig som med glädje, struktur och lösningsförmåga leder våra projekt mot tidplan och strävar efter effektiviseringar i alla våra led. Du är duktig på att kommunicera tydligt och effektivt med teammedlemmar, kunder och andra intressenter. Att bygga och leda tvärfunktionella team det ligger naturligt för dig.

Vårt erbjudande
Tyréns är en multidisciplinär och internationell verksamhet som tillsammans med Nirsbergs inriktning inom elkraft kommer att ge de sammanslagna verksamheterna fina möjligheter att tillsammans expandera i takt med marknaden och öka värdet för kunderna. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i din roll och bygga ett stort kontaktnät bland de mest framgångsrika företagen i branschen, samtidigt har medarbetarna på Nirsberg och Tyréns fantastiska möjligheter att kompetensutvecklas tillsammans och bidra till innovativa framtidslösningar som kommer vara nödvändiga för ett mer hållbart samhälle.

Om Tyréns
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.
Läs gärna mer här www.tyrens.se

Skicka in din ansökan idag!
Om du tror att du är den rätta personen för det här uppdraget, så registrerar du din ansökan, inklusive CV och personligt brev på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, gärna så snart du kan. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 070-77 88 156.

Välkommen med din ansökan!

Tyréns AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.