Hoppa till innehåll
NextGen Value logotyp

Managementkonsult till NextGen Value

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anders
Telefon
Ansök nu

Är du en erfaren ledare inom Product Management, Sales & Marketing eller General Management? Vi söker nu en ny kollega till vårt team i Västerås!

Att arbeta som Managementkonsult hos oss innebär att leverera konsultuppdrag inom områdena affärsstrategier och produktledning. Arbetet kan utföras självständigt eller i samarbete med andra konsulter i team och arbetet utförs både från vårt kontor och på plats hos kunden. Uppdragen kan bestå av att leda workshops, leda grupper, coacha individer, utbildning, förändringsledning och interimsuppdrag.

I tjänsten ingår förutom leverans av uppdrag även egen försäljning av uppdrag, både för egen räkning och för andra konsulter. Försäljning är en löpande uppgift vid sidan av uppdragsleveranser.

I arbetet ingår även utveckling av vårt gemensamma erbjudande. Detta sker både för specifika uppdrag och övergripande inom området Affärsutveckling, Strategier och Produktledning.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har haft någon av följande roller

  • Chefsroll eller seniorroll inom Product Management
  • Försäljning eller marknadsföring i ledande position
  • Allmän ledning

Du har även med dig en internationell erfarenhet samt erfarenhet från tillverkningsindustrin då majoriteten av våra kunder finns i detta segment. Du behärskar engelska flytande, både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, social och har lätt för att samarbeta. Du kan lätt skapa förtroende, är självgående och har en hög egen initiativförmåga.

Vi ser helst att du är stationerad på vårt kontor i Västerås, men även andra platser i Sverige kan vara intressanta.

NextGen Value strävar efter att vara ett genuint, kreativt och pragmatiskt konsultföretag. Vi drivs av kundnöjdhet. Tillsammans med våra kunder vill vi bygga långsiktiga, förtroendefulla relationer och dela en vision om att njuta av nästa generations värdeskapande. www.nextgenvalue.com

Låter detta intressant för dig? Du registrerar din ansökan på www.norenlindholm.se eller via knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Anders på Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Varmt välkommen med din ansökan!

NextGen Value logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.