Hoppa till innehåll
Boströms Byggshop AB logotyp

Butikssäljare Bolist Vännäs

Sista ansökningsdag
02 december 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Jobbeskrivning
"För oss är service att möta upp våra kunder med engagemang och ett stort öra. Vara finurlig och nyfiken och hittar lösningar som gör att vi sträcker oss lite längre än våra konkurrenter." Håller du med?

Din arbetsdag
Vi är en butik med ett brett sortiment inom bygg, entreprenad, färg, vvs och el för både professionella som privata kunder. Som säljare i vår butik är din huvuduppgift att möta våra kunder och deras behov, ge råd och vara lösningsorienterad, lyhörd och snabb i fotombytet. På företaget är vi ett mindre team på 5 personer vilket gör att man hjälper varandra och ser till att allt flyter på, kommunicerar med varandra och
"hugger i" där man behövs som bäst. Dina arbetstider är 8-17 samt varannan lördag 10- 13. Tjänsten är en heltid.

Din erfarenhet
Vi tror att din personlighet kommer att vara av stor betydelse men förutom det är det intressant om du har kunskaper inom något av våra produktområden. Bygg, Färg, VVS, El. Vi stänger inte dörren om du inte har den förkunskapen, för vi tror att med rätt inställning och personlighet kan vi rusta dig att bli en riktig fena på produkterna och deras användningsområde.

Intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så kom in med din ansökan så fort som möjligt.
Vid frågor eller funderingar, maila: info@byggshopen.com

Välkommen!

Företagsbeskrivning
BOLIST ska vara Sveriges närmaste byggvaruhus för yrkeshantverkare och hemmafixare. Genom ett rikstäckande butiksnät med butiker som drivs av lokala entreprenörer och en gemensam e-handel ska vi alltid vara nära kunderna och på så sätt ha stor kunskap om deras behov. Vi ska med personligt engagemang erbjuda lokal expertis, sortiment och tjänster som är anpassade, konkurrenskraftiga och relevanta för våra kunder.

Genom lokalt entreprenörskap utvecklar vi det lokala samhället.

Vi finns alltid nära våra kunder och deras omgivning är vår omgivning.

Vi värnar om det lokala samhället och de lokala näringsidkarna, vi är alla beroende av varandra och för BOLIST är det viktigt att ta ett ansvar och bidra till det lokala samhällets utveckling. Detta gör vi genom att finnas på den lokala orten med butik som drivs av lokala entreprenörer.

Vi växer tillsammans med våra kunder och lokala företagare. När du handlar lokalt blir både du och det lokala samhället vinnare.
Boströms Byggshop AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 december 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren