Hoppa till innehåll
Norrländska Säljgruppen AB logotyp

Resande säljare/representant DVH Umeå

Sista ansökningsdag
02 december 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du vår nya säljare i Umeå med omnejd?

Som säljare i Säljgruppen besöker du dagligvarubutiker inom ditt distrikt. Du bygger hållbara relationer med butikspersonal och chefer, presenterar nyheter, säljer in kampanjer, förstår dina kunders behov och hjälper de med att hitta lösningar för ökad försäljning ur butik. Du exponerar våra varor i butik, följer upp kampanjer och jobbar aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet för våra uppdragsgivare och kunder inom våra kategorier.

Du utgår från din bostad och besöker dina kunder i distriktet dvs. butiker som ICA, COOP, WILLYS m fl. Det innebär att resor och vissa övernattningar i tjänsten kan förekomma. Tjänstebil ingår. Du bor med fördel i Umeå utifrån att det kommer att vara din utgångspunkt. Distriktet innefattar dagligvarubutiker i Västerbottens län och delar av västernorrlands län.

Profil:

Vi söker dig som arbetar som fält- eller distriktssäljare inom dagligvaruhandeln. Vi ser gärna sökande med några års erfarenhet av arbete i butik. Som person är du självgående med en stark drivkraft, du har en hög social kompetens och är skicklig på att skapa och vårda långsiktiga relationer.
Du arbetar strukturerat med tydligt fokus på affärsmässighet och resultat. Du är självklart professionell i ditt agerande mot kund.

Ansökan och information:

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Tjänsten är tillsvidare.

Har du frågor om tjänsten, kan du kontakta Filip
Benerfalk, enklast via mail Filip@saljgruppen.com eller på telefonnummer 070-3112642.

Välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan mailas till
Filip@saljgruppen.com

Säljgruppen är ett säljbolag som verkar i hela Norrland där vårt område svarar för cirka 55% av Sveriges yta. Vi är specialiserade på färsk- och frysvaror inom dagligvaruhandeln och hjälper i dagsläget över 300 butiker att skapa starkare varumärken med ökad försäljning. Grundades 1993 och är det äldsta säljbolaget inom dagligvaruhandeln i Norrland.

Vi verkar i områdena: Västerbotten, Norrbotten, Lappland,
Jämtland, Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Hälsingland & till viss del i norra Dalarna.

Vi jobbar med ledande varumärken, exempelvis: Guldfågeln,
Carolines kök, Wernerssons ost, Jureskog selektion, etc.
Norrländska Säljgruppen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 december 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren