Hoppa till innehåll
EWAB logotyp

Ekonomiadministratör i en bred roll till EWAB Engineering!

Publiceringsdatum
29 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du ta dig an en flexibel roll inom ekonomi- och projektadministration där du har möjlighet att forma och påverka ditt arbete? Då har du kommit rätt! EWAB Engineering söker nu en engagerad ekonomiadministratör/projektadministratör för en bred och spännande roll. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget
Professionals Nord söker i samarbete med EWAB Engineering en ekonomiadministratör. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos EWAB Engineering under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Om tjänsten
I rollen blir du en betydelsefull del av EWAB Engineering, ett företag med över 50 års gedigen erfarenhet inom fordonsindustrin. Du kommer att ingå i EWABs ekonomiavdelning, bestående av tre medarbetare, där ditt fokus kommer ligga på ekonomiadministration och projektadministration. Ditt dagliga arbete kommer att omfatta användning av olika system såsom Kontek Lön, Kontek HRM (ett Flex-system) och Sage X3, där Excel utgör en annan viktig del.

Dina arbetsuppgifter sträcker sig över olika områden och kan innefatta:
  • Ansvar för löneadministration, inklusive lönekörning och rapportering.
  • Administration av projekt i affärssystemet, vilket inkluderar hantering av säljordrar, upprättande av betalningsplaner, fakturering och stöd till inköpsteamet.
  • Nära samarbete med EWABs internationella team, där du fungerar som en viktig länk mellan ledning, kontor och verkstad.
  • Deltagande i olika HR-relaterade uppgifter.
Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av löneadministration och/eller har arbetat med projektadministration i affärssystem. Utbildning inom ekonomi eller liknande område är önskvärt, men inte ett krav. Vi ser att du har goda kunskaper i excel, och om du också har erfarenhet av Kontek Lön, Kontek HRM eller Sage X3 är det meriterande.

Det allra viktigaste är din personliga lämplighet för rollen. Vi tror att du är en driven och självgående individ med starka kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska. Du har förmågan att ta egna initiativ och är även en lagspelare som uppskattar att samarbeta över olika avdelningar och geografiska platser. Vi ser också att du är flexibel och öppen som person och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

START: Omgående

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på amanda.sanden@pn.se

#ekonomi #ekonomiadministration #projektadministration #lön #EWAB
EWAB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!