Hoppa till innehåll
Fortis Ltd logotyp

Säljcoach på Malta

Ansök nu
Drivs du av att inspirera och motivera andra i en ledande roll? För att uppnå vår egen tillväxtpotential behöver vi utöka vårt säljteam på Malta med en Säljcoach!

Om tjänsten
I tjänsten erbjuds du en personlig frihet och eget ansvar där du med stöd från Försäljningschefen arbetar mot uppsatta mål och uppföljning av ditt teams resultat. I din roll som Säljcoach kommer du att ansvara för säljarna i teamet genom att:
  • Planera och kontinuerligt utföra individuella coachningssamtal i säljteknik
  • Följa upp och sammanställa säljresultat till Försäljningschef
  • Utveckla arbetssätt, kvalitetssäkra samtal och komma med förbättringsförslag för de olika projekten i syfte att skapa förutsättningar för teamets måluppfyllnad
  • Samarbeta tätt med Projektledare och Kundansvariga för att teamet ska nå sina mål
  • Fördjupning i våra kunders tjänster eller produkter i syfte att tillämpa lämplig försäljningsstrategi
Säljarna i teamet jobbar med försäljning och mötesbokning per telefon inom B2C och B2B, med våra olika kundprojekt. Säljarna jobbar remote hemifrån runt om i hela världen. Kommunikationen med säljarna kommer därav att ske digitalt.

Arbetstider är heltid, kontorstider på plats på vårt kontor på Malta.

Vem vi söker
Vi söker dig som med en god ledarskapsförmåga och högt resultatfokus vill skapa energi, motivation och relation till ditt team.

Du har även:
  • Några års erfarenhet inom försäljning B2B och B2C
  • Erfarenhet inom telemarketing
  • En god förmåga att samarbeta med andra
  • God affärsförståelse
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska
  • Meriterande med erfarenhet i en roll som Teamleader eller Säljcoach
Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras. Vi erbjuder en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter, med fina kontorslokaler på soliga Malta.

Vi värnar om en glad och positiv atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Om oss
Fortis är ett företag med en gedigen bakgrund i utgående mötesbokning och utgående försäljning med ca 100 anställda. Fortis arbetar med att hjälpa sina klienter expandera och hantera sina kundbaser genom att söka upp nya kundkontakter och samtidigt arbeta med att bibehålla befintliga kunder.

Malta
Malta har stärkt sin roll som internationell paradisö under de senaste åren och som ett fullvärdigt EU-land erbjuder Malta den bästa kombinationen av det traditionella med det samtida, och förkroppsligar det bästa av Medelhavets charm. Det är ett land med rik historia likt ett stort utomhusmuseum, passionerade människor och med mer än 300 soliga dagar om året, vilket gör det till ett paradis för alla vintertrötta.

Verkar detta intressant för dig?

Skicka då in din ansökan redan idag!
Fortis Ltd logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fortis ingår i en koncern och är ett företag med gedigen bakgrund inom outsourcing. För våra kundföretag erbjuder vi tjänster inom kundtjänst, mötesbokning och försäljning, idag är vi drygt 120 konsulter. Fortis arbetar med att hjälpa sina samarbetspartners att expandera och hantera sina kundbaser genom att söka upp nya kundkontakter samtidigt som vi stöttar med att utveckla befintliga kunder.