Hoppa till innehåll

Gruppchef fastighetsskötsel

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Uppsala Fastighetstjänst fortsätter att expandera och behöver nu stärka upp med en tredje gruppchef för fastighetsskötseln. Om du är en lösningsorienterad person med några års erfarenhet inom fastighetsskötsel och ledarskap ser vi fram mot din ansökan. Hos oss möter du en organisation med stort driv och ett öppet och trevligt klimat!

Om tjänsten

Som gruppchef ansvarar du för att kundrelationerna utvecklas på rätt sätt och leder din personalgrupp mot uppsatta mål. Du säkerställer att det finns ett gott arbetsklimat och trivsel inom arbetsgruppen. Din grupp består av ca 10 medarbetare inom fastighetsskötsel och trädgård. En stor del av ditt arbete är kundkontakt och dina kunder består både av bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare. Du jobbar med att utveckla nya affärer och har ett stort fokus på kvalitét och försäljning. I arbetsuppgifterna ingår även många administrativa uppgifter, från offerter till tidsrapportering. Till din hjälp har du två erfarna kollegor i samma roll som du. Du rapporterar direkt till VD.

Om dig

Du som söker har en bakgrund inom fastighetsskötsel och har goda kunskaper inom området i kombination med mycket god administrativ förmåga. Du har erfarenhet av ledarskap och kundkontakt, men du behöver inte nödvändigtvis ha haft ett formellt personalansvar tidigare. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du behärskar det engelska språket. God systemvana och B-körkort är krav för tjänsten. Skulle du dessutom ha goda kunskaper om maskiner och inköp är det ett plus.

Som person är du lösningsorienterad och har ett driv att förbättra och utveckla. Du har ett ekonomiskt sinne och affärsmässighet kommer naturligt för dig. Du är tillgänglig för såväl din personal som dina kunder och hanterar relationer på ett serviceinriktat sätt. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet. Vidare är du positiv och gör ditt bästa för att bidra till god stämning.

Vårt erbjudande

Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Fast vi är ett företag under stark utveckling behåller vi vår platta organisation och säkerställer att det aldrig är långt till beslut.

Uppsala Fastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid.

Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulter Andrea Hartwig på 076-7230727.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Erfarenhet från fastighetsskötsel.
  • Erfarenhet från administratvt arbete.
  • Ledarskap.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Systemvana.
  • B-körkort.

Meriterande

  • Kunskaper om maskiner.
  • Kunskaper om inköp.


Om arbetsgivaren - Uppsala Fastighetstjänst

Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård, mark & entreprenad och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett flerfacetterat företag. Uppsala Fastighetstjänsts motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se