Hoppa till innehåll
Trädgårdsanläggare Hallblom AB logotyp

Administrativ assistent sökes

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som administrativ assistent på Hallbloms kommer du att arbeta med verksamhetsutveckling genom företagets kvalitet- och miljöledningssystem. Du kommer även till viss del att arbeta med leverantörsfakturor, kundfakturering och andra administrativa uppgifter.

Du kommer vara spindeln i nätet tillsammans med dina kollegor på avdelningen och bistå med att föra protokoll på olika möten.

Det är viktigt att du har förmåga att analysera data, identifiera risker och förbättringsområden samt initiera åtgärder för att förbättra processer

För att lyckas i rollen som assistent är det viktigt att du är självgående och har en god förmåga att hålla deadlines och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och strukturerat sätt.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Kundfokus och förmågan att arbeta effektivt inom tidsramar är viktigt, liksom förmågan att prioritera arbetsbelastning och ha ekonomisk medvetenhet.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser också gärna att du har ett genuint intresse för kvalitets- och miljöfrågor.
Trädgårdsanläggare Hallblom AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Trädgårdsanläggare Hallblom AB är ett anläggningsföretag som jobbar med allt som har med utemiljön att göra. I företaget finns anläggarlag, snickare, stensättare, landskapsarkitekter, arborister och trädgårdsmästare. Tillsammans arbetar vi för att skapa och underhålla offentliga miljöer med hög kvalitet.

Bolaget grundades 1949 och är idag 90 medarbetare med en omsättning om ca 120 miljoner SEK.