Hoppa till innehåll

Platschef - Metrolit Service AB, Uppsala

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med närmare 40 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med kunden i fokus gör vi det komplexa enkelt genom en ansvarstagande organisation som drivs av affär, gemenskap och en vilja att ständigt utvecklas. Metrolit värdesätter högt engagemang och självledarskap hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad organisation drivs företaget ständigt framåt.

PLATSCHEF - METROLIT SERVICE AB, UPPSALA

Metrolit etablerar sig nu i Uppsala och företagets mål att bli det ledande ROT- och byggservicebolaget i Mälardalen tar ytterligare fart!

Med nytt ramavtal i samverkan med Uppsala Arenor och fastigheter har Metrolit som ambition att bli en långsiktig samverkanspartner till kommunen vilket skapar en bra grund för vidare expansion i området. Med detta behöver de stärka upp sin organisation och söker nu en erfaren Platschef till Metrolit i Uppsala - en möjlighet för dig med driv och högt engagemang och med en vilja att göra skillnad.

Platschefen är ytterst ansvarig för att leverera enligt avtalade villkor inom ett eller flera projekt. I ett nära samarbete med Metrolits övriga organisation ingår det i rollen att hantera kunder, anbud och vara delaktig i projektering. Platschefen har det övergripande ansvaret för produktionen och sitter även på det ekonomiska ansvaret samt bidrar till att utveckla vårt affärsområde. I rollen som Platschef ingår även arbete med KMA, tidplan, projektadministration och avtalshantering. Rollen innefattar att du leder det dagliga arbetet för arbetsledare, produktionsledare samt yrkesarbetare.

Din profil:

Som person är du ansvarstagande och i ditt arbete har du lätt för att fatta genomtänkta beslut och du innehar ett affärsfokus i allt du gör. Du tycker att det är kul att ingå i ett sammanhang med kollegor och har god samarbetsförmåga. Vi ser att du är en god kommunikatör såväl internt som externt. Det är viktigt att du är administrativ och strukturerad.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av liknande roller inom byggbranschen och att du har jobbat med KMA, ekonomi- och produktionsstyrning, budget och prognos, kalkyl och inköp, hantering av UE samt har kunskap inom entreprenadjuridik.

B-körkort är krav.

Metrolit Service AB erbjuder dig kontinuerlig utbildning utöver ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds stor möjlighet till utveckling i företaget och som anställd Platschef har du tjänstebil, del i bonusprogram samt ett attraktivt förmånspaket. Tjänsten utgår från centrala Uppsala.

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se