Hoppa till innehåll

Utredningsingenjör – strålskydd, kärnavfall och kemi

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som vill jobba som utredningsingenjör i uppdrag mot våra kunder inom kärnkraft för att stötta byggnationen av nya anläggningar samt att utveckla anläggningar i drift.

Som utredningsingenjör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter – stort och smått. Arbetet innefattar både strategiska och operativa frågeställningar inom något av fackområdena strålskydd, kärnavfall eller kemi. Det innebär att upprätta och uppdatera olika former av teknisk dokumentation och instruktioner, utveckla metoder och modeller med tillhörande analyser, samt stötta projekt- och driftverksamhet i tolkning och tillämpning av krav.

Du bör ha en för området relevant akademisk utbildning och tidigare erfarenhet inom kärnkraftsbranschen. Vi värdestätter en stark analytisk förmåga, god kommunikation- och samarbetsförmåga och är van vid att arbeta i projektform.

Vilka är vi och varför ska du välja oss?

Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.

Vårt huvudkontor ligger i Varberg och vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten. Under hösten 2024 kommer vi att öppna upp ett nytt kontor i Uppsala. En spännande resa som vi gärna vill ha dig med på!

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara en del av vårt gäng? Skicka in din ansökan, CV + personligt brev, till hr@icenergy.se så snart som möjligt men senast den 31 augusti. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se