Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Projektledare till ledande teknikföretag!

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du utbildad ingenjör med intresse för projektledning? Brinner du dessutom för teknik och vill arbeta i en dynamisk roll på ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en projektledare. Vår kund är ett globalt teknikföretag med fokus på att utveckla marknadsledande teknologier. Kontoret du kommer att tillhöra ligger i Västerås. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. På sikt finns möjlighet att bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att vara teknisk ledare för ingenjörsprojekt över hela världen. Du kommer att driva framgång, göra tekniska rekommendationer för att säkerställa att ingenjörsaktiviteter utförs effektivt i enlighet med förväntningar, standarder och säkerhetskrav. Detta samtidigt som du identifierar och arbetar med förbättringsmöjligheter.

Dina ansvarsområden innefattar även att:
  • Se över tekniska detaljer, kostnader och leveranser för projekt
  • Att assistera projektledare i tekniska granskningar och diskussioner med kunder och andra parter
  • Vara ett bollplank för företagets ingenjörer
  • Arbeta med högteknologisk utveckling och vara ansvarig för utvecklingsfasen i projekt
Vi söker dig som
  • Har en civilingenjörsexamen eller motsvarande, helst inom elektronik, teknisk fysik eller datavetenskap
  • Har erfarenhet av mjukvarudesign eller mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av teknisk projektledning
  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skift
Det är meriterande om du har erfarenhet av industriell automatisering.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du besitter därav en god kommunikativ förmåga och agerar samarbetsvilligt samt lösningsorgienterat i ditt dagliga arbete.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!