Hoppa till innehåll
Bergby Motorcenter AB logotyp

Bergby Motorcenter AB söker en Mekaniker

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jenny Wallin
Email
Bergby Motorcenter AB expanderar och vi söker en medarbetare till vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som mekaniker hos oss kommer du att utföra reparationer, underhåll, felsökning samt service. Arbetet som mekaniker innebär både eget ansvar och teamarbete. Vi arbetar tillsammans för att utföra jobbet på ett professionellt och kvalitativt sätt.

Du som söker denna tjänst bör:

Ha en mekanikerutbildning och/praktisk erfarenhet av arbete med ATV, Mopedbilar och även fördelaktigt om du har kunskap gällande traktorer, hjullastare och grävmaskiner. Läsa och prata svenska flytande. Även kunna läsa och ta instruktioner på engelska. En god datorvana då vi bland annat arbetar med diagnosverktyg via datorn. Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska trivas med att ta ansvar och själv kunna fatta beslut. Du måste ha ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med både kollegor och kunder.

Bergby Motorcenter erbjuder dig:

Att du känner att du gör skillnad och kompletterar vårt team, där du utvecklas. Det är viktigt för oss att alla våra medarbetare trivs i sin roll och känner att dom gör skillnad på arbetet. Vi erbjuder utbildningar för att kunna vara ledande på de produkter och fordon vi levererar och servar. En stark teamkänsla där vi arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.

Vill du bli en del av vårt team och axla rollen som mekaniker/tekniker?

Du ansöker till tjänsten senast den 2023-09-30. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Arbetstiderna är måndag - fredag kl 08-17. Fast månadslön.

Har du frågor gällande tjänsten kan du vända dig till företagets personalansvarig: Jenny Wallin.
Jenny@bergbymotorcenter.se

Ansökan sker via mail till:

Jenny@bergbymotorcenter.se

Besök gärna vår hemsida om du vill läsa mer om oss, www.bergbymotorcenter.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bergby Motorcenter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bergby Motorcenter är en butik och verkstad. Vi är återförsäljare av CFMOTO, Goes och Loncin. ATV/UTV, Mopedbilar, Traktorer, Hjullastare, Grävmaskiner, samt full servicepartner och återförsäljare till Kellfris breda sortiment. Vi är idag 11st anställda. Vi har en anläggning i Fullerö Backe med butik och verkstad, samt en anläggning i Örbyhus/Vendel med mindre butik och större verkstad. Vi expanderar och behöver utöka vårt team med en mekaniker/tekniker till vår verkstad i Fullerö.