Hoppa till innehåll
Experten Group logotyp

Kundmottagare/Verkstadsadministratör till Bussexperten i Uppsala

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du en erfaren kundmottagare som vill vara en del av ett positivt, tryggt och expansivt bolag? Då kanske du är vår nästa medarbetare hos oss i Uppsala! Ansök idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för nöjda kunder och fordon. Du förstår värdet av att skapa förtroende för våra kunder och tycker att administration och rådgivning kring service och reparationer är roligt. Du arbetar tätt tillsammans med verkstadschef och du kommer att hantera inleverans, förplock och lagerpåfyllning. Samtidigt kommer du att ge våra kunder en förstklassig service.

Du behöver ha sinne för struktur och god datavana då det ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande. I tjänsten kommer du även att hjälpa till med att ta fram och beställa reservdelar samt ansvara för att vårda våra kundregister.

Din profil

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande för oss om du har arbetat som servicerådgivare eller liknande tidigare. Som person är du driven, noggrann och framåt. Kundmöten, administration och fördelning av arbete till mekanikerna fyller en stor del av dina dagar. Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp.

Erfarenhet, branschspecifik erfarenhet, fack- och specialistkunskaper,

Krav/meriterande är:

  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Meriterande om du kan förstå och prata tyska.
  • Relationsskapare, som kombinerar kunskap, trygghet och affärsmässighet gentemot våra kunder.
  • God datorvana och gärna kunskaper inom affärssystemet Kobra.
  • B-körkort är ett krav. Ytterligare behörigheter som C- och D-körkort är meriterande.

Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Uppsala där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, tekniker och mekaniker. Det är ett glatt och kompetent gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi erbjuder fast månadslön och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Thomas Innala, 073-079 97 47, thomas.innala@bussexperten.se.

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Experten Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder är en verkstadskedja för lastbilar där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns på 27 orter med 30 anläggningar. Vi arbetar under varumärkena Malte Månson Verkstäder för tunga fordon, Bussexperten för bussar och Malte City för fordon upp till 3,5 ton. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 330 och omsättningen på årsbasis beräknas till drygt 800 MSEK.