Hoppa till innehåll
Uppsala kommun logotyp

Verksamhetschef sökes till vård- och omsorgsboende Uppsala kommun

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Diarienr: ALN-2024-00516

Arbetsplats: Område 1 vård- och omsorgsboende för äldre Uppsala kommun

Förvaltning: Vård- och omsorgsförvaltningen

Publicerad: 2024-08-09

Sista ansökningsdag: 2024-08-25

Vi utvecklar morgondagens äldreomsorg och fortsätter chefstäta!

För att ha rätt förutsättningar för ett närvarande ledarskap rekryterar vi nu flera chefer. Ett aktivt och närvarande ledarskap ser vi som en nyckelfaktor i många frågor och är därför prioriterat. Vi söker nu chefskollegor till vård-och omsorgsboende i Uppsala kommun!

Om du börjar arbeta hos oss blir du en viktig del av vårt team där vi tillsammans arbetar för att skapa en bättre äldreomsorg. Hos oss får du ett spännande och varierande arbete med frihet under ansvar med möjlighet att arbeta med frågor som ligger varmt om hjärtat.

Läs mer om:

våra boenden här

Ditt uppdrag

Vi vet att omsorgen om våra boende och om varandra skapar förutsättningar för att lyckas med mål långt utöver och bortom de ekonomiska. Vi vill dit och för att lyckas krävs engagemang och hårt arbete.

Vill du vara med på vår resa att utveckla morgondagens äldreomsorg?

Vi investerar i hög kompetens, systematisk utveckling och innovation!

Som verksamhetschef axlar du ansvaret för de boende, medarbetare och ekonomi. I uppdraget ingår att driva verksamheten med fokus på utveckling och förbättring så vi får den bästa möjliga omsorg för de boende och hög trivsel hos medarbetarna. Du karbetar aktivt med kvalitets -och kompetensutveckling i din verksamhet. Digitalisering är också ett av våra prioriterade områden men det finns både tid och förutsättningar i uppdraget för andra kreativa idéer.

Du arbetar nära dina chefskollegor och ingår i en ledningsgrupp med nära stöd och uppbackning av stab och områdeschef. Uppsala kommuns hälso- och sjukvårdsorganisation hanterar försörjningen av legitimerad personal i verksamheterna för att utveckla områdets uppdrag och ta tillvara resurser på ett effektivt sätt. Verksamhetschefen för HS-uppdraget i ditt område blir också en nära kollega.

Som chef i Uppsala kommun har du även stöd från våra staber när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation, arbetsmiljö och rehabilitering. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.

Din bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet av arbete som chef med personalansvar, alternativt har du annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Är din ledarerfarenhet från äldreomsorgen är det meriterande.

Är du en inspiratör med stor vilja att utveckla omsorgen om våra äldre så är du väldigt intressant för oss. Vi letar helt enkelt efter dig som har engagemang och förståelse för såväl ledarskap som förbättringsarbete och som vill fortsätta att driva utvecklingsarbetet framåt med viljan att bli det boende där äldre trivs allra bäst.

Vi ser även gärna att du har vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling samt erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och ekonomiskt ansvar.

Du har högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten, exempelvis socionomprogrammet, personalvetarprogrammet, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut eller annan högskoleexamen som har en inriktning mot socialt arbete, socialpedagogik eller beteendevetenskap. Du behärskar svenska språket flytande både i tal och skrift.

Som ledare skapar du goda förutsättningar för delaktighet för medarbetare, närstående och våra äldre i ditt arbete med utveckling av verksamheten. Vi tror att du gillar att hitta nya lösningar och arbetssätt. Det är helt enkelt naturligt för dig att tänka och arbeta i nya banor utan att du för den skull tappar i systematik och noggrannhet. Du föredrar att jobba i team och är duktig på att skapa och utveckla goda relationer till både medarbetare och kollegor eftersom du kan konsten att kommunicera och är pedagogisk som person. Din omgivning uppfattar dig som lugn och förtroendeingivande samtidigt som du trivs med en händelserik arbetsdag och med att ha många bollar i luften. Vi förväntar oss att du, liksom vi, arbetar digitalt och har god vana av olika program och system.

Sist men inte minst så ser vi att du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt samt är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.
Uppsala kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren