Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes för extrajobb inom flytthjälp och montering i Uppsala!

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student och vill arbeta lite extra under helgen v.26? Har du tidigare erfarenhet av montering och har god fysik? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning studenter som kan arbeta helgen v.26 med flytthjälp och montering. Arbetet går ut på att man ska montera upp samt packa upp nya arbetsplatser i nya lokaler åt vårt kundföretag i Uppsala. Arbetsuppgifterna består även av att man ska montera ihop kablage, skärmar och annan kringutrustning.

De preliminära tiderna för arbetet är 29-30/6 08:00-16:30. Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta hela helgen. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig på minst 50%.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med enklare montering samt flytthjälp. Som person ska du vara noggrann, flexibel och kunna arbeta efter deadlines. Vi ser gärna att du är i god fysisk form då tunga lyft kan förekomma. Har du tidigare erfarenhet av montering är detta meriterande. Du ska även behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Låter denna tjänst intressant? Sök redan idag då intervjuer sker löpande under sommaren.

Sökord: extrajobb, uppsala, studentjobb

Sökord: extrajobb, uppsala, studentjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com