Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Revisor till BoRevision // Uppsala

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mikaela Ehk
Telefon
Ansök nu
Redo att växa i en dynamisk miljö på Sveriges ledande revisionsbolag med inriktning bostadsrättsföreningar? Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att bli hjältar inom revision och bygga ett företag världsklass. Intresserad? Välkommen till vårt centrala kontor i Uppsala och din nya utmaning!

Om din nya roll:

Hos oss blir du en del av ett team på åtta härliga kollegor som vågar och lyckas tillsammans. Här kommer du att få bidra med din kunskap inom revision med fokus på bostadsrättsföreningar och spendera dina dagar med allt ifrån granskning till rådgivning och konsultation. Din resa hos oss kommer starta med en introduktionsperiod där du får gå bredvid en av våra erfarna kollegor. På sikt kommer du ansvara för din egen kundstock. För att lyckas i din nya roll krävs laget-före-jaget-mentalitet och att du har lätt för att kommunicera med andra oavsett bakgrund. Då du kommer agera bollplank till våra kunder redan från start behöver du även vara en god kommunikatör som kan få andra, som kanske inte är lika insatta som du, att förstå ekonomi.

Om dig:
  • Du har en relevant utbildning i ekonomi, gärna inom revision.
  • 1-2 års erfarenhet inom ekonomi och redovisning. Erfarenhet inom revision är meriterade.
  • Du är en social och prestigelös person som trivs bäst i grupp och i samarbeten med andra.
  • God svenska i både tal och skrift.
  • Kunskap i och om fastigheter är meriterande. Du kanske jobbar i en förening som ekonom/revisor idag?
Om oss:
BoRevision Sverige är ett familjärt bolag som genomsyras av ledorden förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete - och på så sätt har vi lyckats vara relevanta i 90 år. Idag är vi marknadsledande inom revision av bostadsrättsföreningar med ca 40 anställda fördelade i Göteborg, Malmö, Sundsvall, Uppsala och Örebro. Trots det geografiska avståndet mellan oss fortsätter vi att arbeta som ett enda företag, något vi värdesätter högt. Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. För vi tror att människor som kan kommunicera, trivs och har roligt ihop, kommer att ta sig till oändliga höjder.

Att arbeta här innebär att du kan växa i en aktuell bransch tillsammans med ett stöttande team. För att kontinuerligt fortsätta att utvecklas och stötta varandra har vi återkommande träffar med hela företaget. Vill du bli en av oss? Sök idag!

START: 1 september eller enligt överenskommelse

PLATS: Uppsala

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

URVAL SKER LÖPANDE

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren