Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Lokalvårdare till sommaren i Uppsala (båda dag- och nattjänster!)

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter
Vi söker nu lokalvårdare till sommaren 2024 för vår fordonsvård i Uppsala.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
 • Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra fordon och personalutrymmen
 • Plockstäd
 • Toalettstädning
 • Avfläckning av väggar eller fordon
 • Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
 • Borttagning av klistermärken och mindre klotter
 • Städning av olika lokaltyper i depån
Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg.

Detta är en tidsbegränsad anställning för sommaren 2024. Den startar 24 juni och löper till och med 8 eller 11 augusti. Det kan finnas möjlighet att fortsätta tjänsten även efter dessa datum. Tjänsten sker antingen på dagtid med 63% sysselsättningsgrad, eller på nattid med 82% sysselsättningsgrad. Arbetstiderna för dagtjänsten är 10:00-15:00 och för nattjänsten 19.55-04.55.

Du kommer att bli schemalagd både under vardagar och på helger. För nattjänsten sker helgarbete varannan helg och dagtjänsten har ett fem veckors rullande schema varav två av dessa veckor innehåller helgarbete.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet som lokalvårdare ställer även krav på god fysik och uthållighet. I tjänsten förekommer det arbete vid Gävle tågstation som du kommer att köra MTRs arbetsfordon.

Vidare har du:
 • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
 • Förmågan att samarbeta i grupp
Det är meriterande om du har:
 • Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer, gärna av fordonsvård och i samt personalutrymmen.
 • B-körkort med manuell växellåda (detta är ett krav för våra nattjänster, dock inte för dagtjänsterna)
 • Erfarenhet av INSTA 800.
 • Tidigare erfarenhet av klottersanering.
Rekryteringen sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Namn, Titel, via förnamn.efternamn@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan! #LI-DNP

Om MTR
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2024-06-24

Tjänsten startar 2024-06-24 med en veckas avlönad utbildning på heltid (dagtid).

Tidsbegränsad till: 2024-08-11

Ansökan
Ansök senast: 2024-06-16
Referensnummer: C189249

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 8

Kontakt
Kontaktpersoner
Fredrik Häller Talent Acquisition Partner

Mail: fredrik.haller@mtr.se

Jobba med oss
Vi är närmare sextusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.
MTR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.